Kunci Gitar Passtyle ft Via Wonsa - Ati Iki Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Passtyle ft Via Wonsa Ati Iki Chord

[Intro]
F G Em A
Dm G C G

[Verse]
   C   G      Am
mbiyen ora koyo ngene
 Dm      G     C
uwes bedo karo kahanane
    F  G
ra iso nepati
     Em    Am
sing mbok ucap wingi
  Dm    G        C  G
bahagiomu dinggo wong liyo

   C    G      Am
mbiyen ora koyo ngene
  Dm     G      C
kabeh wes tak perjuangke
  F      G
nanging kowe milih kae
 Em        Am
aku mbok tinggal dewe
  Dm    G        C
bahagiomu dinggo wong liyo

[Reff]
      F
 aku ngerti
   G        Em  Am
 loro ning njero ati iki
 Dm    G    C
  nyekseni kowe ninggalke janji.l

     F
 ora sadar
  G      Em   Am
 atiku wes kadung ambyar
   Dm   G     C
 remuk ajur ra karuan

[Musik]
F G Em Am
Dm G C
F G Em  Am
Dm G C

       F
opo kudu sadar
 G       Em
ati iki, ora jembar
Am      Dm
 medotake tresno
     G          C
lungamu amung ninggal loro

[Backing Vocal Via Wonsa]
      F   G      Em   Am
sepurane aku durung iso nompo
Dm   G   C
 kang mas sing iseh tresno
  F    G      Em  Am
estu kulo nyuwun pangapuro
     Dm   G           C
siji-sijine wong sing tak tresno

[Reff]
      F
 aku ngerti
   G       Em  Am
 loro ning njero ati iki
 Dm    G    C
  nyekseni kowe ninggalke janji

     F
 ora sadar
  G      Em   Am
 atiku wes kadung ambyar
   Dm   G     C
 remuk ajur ra karuan

     F
 aku ngerti
   G        Em  Am
 loro ning njero ati iki
 Dm   G    C
  nyekseni kowe ninggalke janji

     F
 ora sadar
  G      Em   Am
 atiku wes kadung ambyar
   Dm   G     C
 remuk ajur ra karuan

   F    G      Em Am
 remuk ajur ra karuan
  Dm   G         C
 atiku wis ambyar kelaran

Lihat semua Passtyle Chord Via Wonsa Chord


CHORD LAINNYA