Kunci Gitar Pepeh Sadboy - Kalah Bondo Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Pepeh Sadboy Kalah Bondo Chord

Capo fret 2

[Intro]
F G Em Am Dm G

[Verse]
  C         G      Am
kadang aku mikir jeru
  F         G          C
kurang opo aku neng atimu
    Dm       G
nek karo liyane
    C                 Am
aku mung kalah kandel dompete
   F                   G
ukuran sayang aku juarane

   C          G        Am
njalok sabar aku iso lebih
   F              G        C
cinta sayang neng aku sumbere
    Dm       G
nek karo liyane
    C              Am
aku mung kalah ono waktune
  F                G
sepurane aku sepurane

[Reff]
           F      G
 opo aku kudu sogeh
     Em      Am
 ben ono wujude
  Dm          G
 akeh sayang akeh cinta
    C       C7
 ra ono artine

   F           G
 kowe mung iso nglarani
      Em         Am
 mung isone nambahi perih
   Dm        G         C  C7
 koyok lali aku nduwe ati

[Int]
F G Em Am Dm G

   C          G        Am
njalok sabar aku iso lebih
   F              G        C
cinta sayang neng aku sumbere
    Dm       G
nek karo liyane
    C              Am
aku mung kalah ono waktune
  F                G
sepurane aku sepurane

[Reff]
           F      G
 opo aku kudu sogeh
     Em      Am
 ben ono wujude
  Dm          G
 akeh sayang akeh cinta
    C
 ra ono artine

   F           G
 kowe mung iso nglarani
      Em         Am
 mung isone nambahi perih
   Dm        G         C
 koyok lali aku nduwe ati

[Musik]
Am Em F G C
Am Em F G C

[Reff]
           F      G
 opo aku kudu sogeh
     Em      Am
 ben ono wujude
  Dm          G
 akeh sayang akeh cinta
    C
 ra ono artine

   F           G
 kowe mung iso nglarani
      Em         Am
 mung isone nambahi perih
   Dm        G         C
 koyok lali aku nduwe ati
   Dm        G         Am  G
 koyok lali aku nduwe ati
   Dm       G            C
 koyok lali aku nduwe ati

Lihat semua Pepeh Sadboy Chord


CHORD LAINNYA