Kunci Gitar Prapatan Koplo - Ra Nyongko Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG
Prapatan Koplo Ra Nyongko Chord

Prapatan Koplo Ra Nyongko Chord

Capo fret 2

[Intro]
F G Em Am
Dm G

[Verse]
C                  F
 saben dino dewe bareng-bareng
Dm                  G
 naliko susah lan sening
 Em            Am
aku, mbonceng mburi
  Em          Am
kowe, sing nyetiri
      Bb                       G
ra kroso rong tahun dewe nglakoni

C              F
 aku ra bakal iso lali
Dm                      G
 kowe sing paling ngerteni
  Em            Am
mangan, tutul sambel
  Em          Am
kadang, sego pecel
     F          G         C C-G/B
hati bahagia ku bersama dia

Am        F          G
 nanging aku ora ngerti
          C    E             Am  G
ning mburiku kowe wis mblenjani
      F
eleng pesenku siji
G                  C C7
 karmamu bakal nekani

[Reff]
        F            G
 uwis cukup kowe nggawe
   Em         Am
 loro ning atiku
      Dm          G
 ra bakal tak enteni
            C
 tekane matiku

     F            G
 aku ra nyongko, ora ngiro
     Em        Am
 yen ngene dadine
   Dm         G          C
 mugo Gusti maringi gantine

[Musik]
F Fm Em Am 
Dm G C C-G/B

Am        F          G
 nanging aku ora ngerti
          C    E             Am  G
ning mburiku kowe wis mblenjani
      F
eling pesenku siji
G                  C C7
 karmamu bakal nekani

[Reff]
        F            G
 uwis cukup kowe nggawe
   Em         Am
 loro ning atiku
      Dm          G
 ra bakal tak enteni
            C
 tekane matiku

     F            G
 aku ra nyongko, ora ngiro
     Em        Am
 yen ngene dadine
   Dm         G          C
 mugo Gusti maringi gantine

        F            G
 uwis cukup kowe nggawe
   Em         Am
 loro ning atiku
      Dm          G
 ra bakal tak enteni
        C
 tekane matiku

     F            G
 aku ra nyongko, ora ngiro
     Em        Am
 yen ngene dadine
   Dm         G          C
 mugo Gusti maringi gantine
     Dm         G         Am
 akhire Gusti maringi dalane
       F
 aku luwih mulyo
          G        C
 senadyan opo ana, ne

Lihat semua Prapatan Koplo Chord


CHORD LAINNYA