Kunci Gitar Pudjo Mardjoko - Aku Isih Tresno Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Pudjo Mardjoko Aku Isih Tresno Chord

Capo fret 2

[Intro]
F G C A
Dm G C F G

[Verse]
  C                   F
kowe sing nggawe atiku seneng
  G                      C
kowe sing nggawe atiku ayem
  C          C7       F
nanging saiki kowe wis bedo
        C    G        C G
nggawe ati tambah loro

  C                      F
kowe sing ndisik tak sayang sayang
  G                      C
kowe sing ndisik tak gadang gadang
  C          C7       F
nanging saiki anggawe bimbang
        C     G      C     C7
luwih becik dadi kekancan

[Reff]
  F     G          C
 aku isih tresno kowe
   A            Dm
 nanging kudu mundur
           G     C   C7
 tinimbang atiku ajur

  F     G          C
 aku isih tresno kowe
   A          Dm
 nanging kowe lali
          G          C   F G
 yen kowe sing tak enteni

[Musik]
C F G C
C C7 F C G C G

  C                      F
kowe sing ndisik tak sayang sayang
  G                      C
kowe sing ndisik tak gadang gadang
  C          C7       F
nanging saiki anggawe bimbang
        C     G         C   C7
luwih becik dadi kekancan

[Reff]
  F     G          C
 aku isih tresno kowe
   A            Dm
 nanging kudu mundur
           G     C   C7
 tinimbang atiku ajur

  F     G          C
 aku isih tresno kowe
   A          Dm
 nanging kowe lali
          G          C   C7
 yen kowe sing tak enteni

  F     G          C
 aku isih tresno kowe
   A            Dm
 nanging kudu mundur
           G     C   C7
 tinimbang atiku ajur

  F     G          C
 aku isih tresno kowe
   A          Dm
 nanging kowe lali
          G          C   A
 yen kowe sing tak enteni
 Dm        G          C   F G C
  yen kowe sing tak enteni

Lihat semua Pudjo Mardjoko Chord


CHORD LAINNYA