Chord Ronald Siwabessy - Koe Sing Pungkasan

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Ronald Siwabessy Koe Sing Pungkasan Chord

[Intro]
C G Am Em F G

[Verse]
    C       G
manise sang rembulan
        Dm
nyinarne peteng wengi
     G             C
koyo esemanmu kanggo dinoku
    Dm     G
sewening fajar isuk
      C -G/B  Am
sing ngangeti sang bumi
     F     Dm       G
koyo tresnamu marang slirahku

[Reff]
         C      G
 matur suwun tresno iki
      Am  Em
 gawe ademe atiku
     F
 ngebutekke
           Dm  G
 kowe sing dadi takdirku

        C    G
 karo kowe aku tentrem
        Am   Em
 ngelakoni urip iki
      F
 kanggo bukti
         G       C
 amung kowe sing pungkasan

[Musik]
F Em Dm G C
wowo o hu u uuu uu
F Em Am Dm G C

    C      G
manise sang rembulan
         Dm
nyinarne peteng wengi
     G            C
koyo esemanmu kanggo dinoku
    Dm     G
sewening fajar isuk
       C -G/B  Am
sing ngangeti sang bumi
     F     Dm      G
koyo tresnamu marang slirahku

[Reff]
         C     G
 matur suwun tresno iki
       Am  Em
 gawe ademe atiku
      F
 ngebutekke
           Dm   G
 kowe sing dadi takdirku

        C   G
 karo kowe aku tentrem
        Am  Em
 ngelakoni urip iki
      F
 kanggo bukti
         G       C
 amung kowe sing pungkasan

 G    C       G
 matur suwun tresno iki
       Am  Em
 gawe ademe atiku
     F
 ngebutekke
           Dm  G
 kowe sing dadi takdirku

        C    G
 karo kowe aku tentrem
        Am  Em
 ngelakoni urip iki
       F
 kanggo bukti
         G       C
 amung kowe sing pungkasan
       F
 kanggo bukti
         G       C
 amung kowe sing pungkasan


Chord Ronald Siwabessy Lainnya