Kunci Gitar Safira Inema - Lintang Angenan Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Safira Inema Lintang Angenan Chord

[Intro]
C Dm G C
C Dm G C
C Dm G
C Dm G

[Verse]
  C    G         Am Em
semilire angin wayah wengi
     F    C       Dm G
sing makili roso kangen iki
     Em     E
ning kerlipe lintang
         Am    A
tak titipne roso sayang
  Dm         G     C
roso sayang mung ono angenan

[Int]
Dm G C
Dm G

  C    G         Am Em
semilire angin wayah wengi
     F    C       Dm G
sing makili roso kangen iki
     Em    E
ning kerlipe lintang
         Am    A
tak titipne roso sayang
  Dm          G    C  
roso sayang mung ono angenan

[Reff]
 C-G/B Am    Em
 ojo ngomong sayang
         F     C
 yen bakale kowe ngilang
        Am   Em
 ojo ngomong cinta
         F  G   C
 yen akhire nggawe luka

  Dm   G
 aku karo kowe
            Em  Am
 mungkin wis dudu jodone
       Dm   G
 wis cukup semene wae
         C    C7
 hubunganku karo kowe
   F               G      C
 podo nggolek dalan mlaku dewe dewe

[Musik]
Dm G Em Am
Dm G C
Dm G C

  C    G         Am Em
semilire angin wayah wengi
     F     C       Dm G
sing makili roso kangen iki
     Em     E
ning kerlipe lintang
         Am    A
tak titipne roso sayang
  Dm         G     C  
roso sayang mung ono angenan

[Reff]
 C-G/B Am    Em
 ojo ngomong sayang
         F     C
 yen bakale kowe ngilang
        Am    Em
 ojo ngomong cinta
         F   G  C
 yen akhire nggawe luka

        Am   Em
 ojo ngomong sayang
         F     C
 yen bakale kowe ngilang
        Am   Em
 ojo ngomong cinta
         F   G   C
 yen akhire nggawe luka

  Dm   G
 aku karo kowe
           Em   Am
 mungkin wis dudu jodone
       Dm   G
 wis cukup semene wae
         C    C7
 hubunganku karo kowe
   F              G      C
 podo nggolek dalan mlaku dewe dewe

Lihat semua Safira Inema Chord


CHORD LAINNYA