Kunci Gitar Safira Inema - Opo Kurang Sayang Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Safira Inema Opo Kurang Sayang Chord

 F      G        Em
opo aku kurang sayang kowe
       Am   Dm
nganti kowe iso tego
         G     C
nggawe tatu ning atiku
 F      G        Em
opo aku kurang tresno kowe
          Am     Dm
kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu
       F       G        C
sakkabehe iki amung kanggo sliramu

[Intro]
F G Em Am Dm G C
F G Em Am Dm G C

C     G
aku jan ora nyongko
  Am
kowe iso tego
    F        Em
nggawe cidro ning atiku
     Dm  G
demi wong liyo

C      G
kadang ku pengen takon
  Am
kapan kowe iso
  F       Em
mengerti dan memahami
 Dm   G
isi hati iki

   F     G
sampai kapan aku
Em   Am
harus begini
       Dm
mbok remuk atiku
      G       C
tanpo ngerti salahku

[Chorus]
 F      G        Em
opo aku kurang sayang kowe
        Am   Dm
nganti kowe iso tego
         G     C
nggawe tatu ning atiku
 F      G        Em
opo aku kurang tresno kowe
          Am     Dm
kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu
       F        G       C
sakkabehe iki amung kanggo sliramu

[Int]
Am Am

C       G
kadang ku pengen takon
  Am
kapan kowe iso
  F       Em
mengerti dan memahami
 Dm   G
isi hati iki

   F     G
sampai kapan aku
Em   Am
harus begini
       Dm
mbok remuk atiku
      G      C
tanpo ngerti salahku

[Chorus]
 F      G         Em
opo aku kurang sayang kowe
         Am  Dm
nganti kowe iso tego
         G    C
nggawe tatu ning atiku
 F      G         Em
opo aku kurang tresno kowe
          Am     Dm
kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu
       F        G       C
sakkabehe iki amung kanggo sliramu

 F      G         Em
opo aku kurang sayang kowe
         Am  Dm
nganti kowe iso tego
         G    C
nggawe tatu ning atiku
 F      G         Em
opo aku kurang tresno kowe
          Am     Dm
kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu
       F        G       C
sakkabehe iki amung kanggo sliramu

[Outro]
F G Em Am Dm G C
F G Em Am Dm G C

Lihat semua Safira Inema Chord


CHORD LAINNYA