Kunci Gitar Sanztuy Official - Timbang Loro Ati Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Sanztuy Official Timbang Loro Ati Chord

[Intro]
C G Am Em
F C Dm G

[Verse]
 C      G
opo kowe ngerti
      Am     Em
perjuanganku setengah mati
    F     C
dinggo kowe cah ayu
         Dm    G
sing ono ning jero ati

 C       G
aku kerjo bendino
        Am   Em
ben kowe iso bahagio
        F    C
nanging kenopo aku malah
Dm       G
tok tinggal lungo

 C      G
opo ra ngelingi
        Am       Em
biyen kowe wis tak rumangsani
  F     C
pingin opo wae 
      Dm     G
berusaha tak turuti

  Em               Am
tiwas aku kere kowe ra ono kabare
      F       G     C
ternyata aku mung dimanfaatke

[Reff]
     F        G       C Am
 duh dik kok kowe tego tenan
      F       G     C
 ora iso menghargai suatu perjuangan
   F       G      C        Am
 dirumangsani tapi ra iso ngrumangsani
          F           G     C
 tak lalekno wae timbang aku loro ati

[Musik]
F G C Am
F G C
F G C Am
F G C

  Em               Am
tiwas aku kere kowe ra ono kabare
      F        G     C
ternyata aku mung dimanfaatke

[Reff]
     F         G      C Am
 duh dik kok kowe tego tenan
      F       G    C
 ora iso menghargai suatu perjuangan
   F       G      C        Am
 dirumangsani tapi ra iso ngrumangsani
          F           G      C D
 tak lalekno wae timbang aku loro ati

 [Overtune]
     G        A       D Bm
 duh dik kok kowe tego tenan
      G      A    D
 ora iso menghargai suatu perjuangan
   G       A      D        Bm
 dirumangsani tapi ra iso ngrumangsani
          G           A     D
 tak lalekno wae timbang aku loro ati
          G    A              D
 tak lalekno wae timbang aku loro ati

Lihat semua Sanztuy Official Chord


CHORD LAINNYA