AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Sarah Brilian ft Stress Royal - Raiso Dadi Siji Chord

Capo di fret 1

[Intro]
Am Em Am Em

[Verse]
Am         Em
aku tresno ro kowe
Am             Em
tresno sing saktenane
Am            Em         F     E
kabeh wis tak kekke ro kowe atine 

Am         Em
nadyan aku wis nduwe
Am            Em
bojo sing sak tenane
Am          Em          F         E
nanging aku tresnone yo mung ro kowe

[Rapp]
     Am
roso ati ra tenang 
     Em
mikirke selingkuhan
       Am
tansah tak awang-awang
      Em
mabur koyo layangan
    Am    
padahal bojo ning omah
     Em
mikirke dadi susah
     F
opo sing kudu dilakoni
 E
aku bingung sendiri

Am
pancen tak akoni
Em
tresnoku setengah mati
Am
tapi aku ra wani
Em
ngingkari janji suci
F                    E
mungkin kowe udu jodoku
                Am
tapi aku sayang padamu
              Am
jujur seko njero atiku

  Dm          Am
sayang aku ikhlas trimo
  Dm          E
dadi sing keloro
  Dm          Am
nadyan abot roso tresno
     E
sing tak songgo

[Chorus]
  Am          Em
sabar sak untoro sayang
F         C
aku yowis berjuang
 Dm          G    C     E
ndadekke ngimpi tenanan
  Am        Em
mugo kabeh iso lancar
 F           C
mbuang kabeh kenangan
Dm           G      Am
ikhlas lan sabar, sayang

[Rapp]
          Am   
ah cincin wis ngelingker
     Em
ning jari manisku
      Am
janji yowis tak ucap
     Em
ning ngarep penghulu
   Am
saiki yo uwis telat
     Em
arep ngomongke cidro
    F
aku mung ameh ndungo
     E
kowe iso bahagio

    Am
senadyan statusku
   Em
saiki ora dewe
     Am
tapi ojo nganti leren
      Em
tresnaku karo kowe
     Am                 E
mugo-mugo kabeh dikei dalan
              Am
supoyo dadi padang
               Am  
anggone awak dewe le gendak'an

  Dm          Am
sayang aku ikhlas trimo
  Dm          E
dadi sing keloro
  Dm          Am
nadyan abot roso tresno
     E
sing tak songgo

[Chorus]
  Am          Em
sabar sak untoro sayang
F         C
aku yowis berjuang
 Dm          G    C     E
ndadekke ngimpi tenanan
  Am        Em
mugo kabeh iso lancar
 F           C
mbuang kabeh kenangan
Dm           G      Am
ikhlas lan sabar, sayang

 Am          Em
aku mung iso nerimo
F           C
kowe nggone wong liyo
Dm        G        C    E
tresno raiso dipeksakno

 Am         Em
aku tetep sayang kowe
F          C
tekane sak lawase
Dm      G            Am
aku bahagia nyawang kowe

  Am          Em
tanganku wis ono cincin
F           C
janji setio lan suci
Dm     G      C    E
aku raiso nepati

  Am            Em
kowe pancen tak tresnani
 F           C
mbiyen tekan saiki
Dm      G        Am
tapi raiso dadi siji
Dm      G        Am
tapi raiso dadi siji

Setelah membaca chord dan lirik dari lagunya Sarah Brilian, Stress Royal, kini bernyanyi dan menikmati musik semakin asik.
Chord kunci guitar berjudul Sarah Brilian ft Stress Royal - Raiso Dadi Siji ini telah di sederhana-kan agar sobat mudah untuk memainkan, dan menyanyikannya.

Lirik serta Chord Sarah Brilian ft Stress Royal - Raiso Dadi Siji adalah milik dan hak cipta dari pemiliknya, hanya untuk tujuan edukasi dan pengetahuan semata.

Siapa Sarah BrilianStress Royal ?


Lihat semua Sarah Brilian Chord Stress Royal Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA