Chord Sarah Brilian ft Stress Royal - Raiso Dadi Siji

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Sarah Brilian ft Stress Royal - Raiso Dadi Siji Chord

Capo di fret 1

[Intro]
Am Em Am Em

[Verse]
Am         Em
aku tresno ro kowe
Am             Em
tresno sing saktenane
Am            Em         F     E
kabeh wis tak kekke ro kowe atine 

Am         Em
nadyan aku wis nduwe
Am            Em
bojo sing sak tenane
Am          Em          F         E
nanging aku tresnone yo mung ro kowe

[Rapp]
     Am
roso ati ra tenang 
     Em
mikirke selingkuhan
       Am
tansah tak awang-awang
      Em
mabur koyo layangan
    Am    
padahal bojo ning omah
     Em
mikirke dadi susah
     F
opo sing kudu dilakoni
 E
aku bingung sendiri

Am
pancen tak akoni
Em
tresnoku setengah mati
Am
tapi aku ra wani
Em
ngingkari janji suci
F                    E
mungkin kowe udu jodoku
                Am
tapi aku sayang padamu
              Am
jujur seko njero atiku

  Dm          Am
sayang aku ikhlas trimo
  Dm          E
dadi sing keloro
  Dm          Am
nadyan abot roso tresno
     E
sing tak songgo

[Chorus]
  Am          Em
sabar sak untoro sayang
F         C
aku yowis berjuang
 Dm          G    C     E
ndadekke ngimpi tenanan
  Am        Em
mugo kabeh iso lancar
 F           C
mbuang kabeh kenangan
Dm           G      Am
ikhlas lan sabar, sayang

[Rapp]
          Am   
ah cincin wis ngelingker
     Em
ning jari manisku
      Am
janji yowis tak ucap
     Em
ning ngarep penghulu
   Am
saiki yo uwis telat
     Em
arep ngomongke cidro
    F
aku mung ameh ndungo
     E
kowe iso bahagio

    Am
senadyan statusku
   Em
saiki ora dewe
     Am
tapi ojo nganti leren
      Em
tresnaku karo kowe
     Am                 E
mugo-mugo kabeh dikei dalan
              Am
supoyo dadi padang
               Am  
anggone awak dewe le gendak'an

  Dm          Am
sayang aku ikhlas trimo
  Dm          E
dadi sing keloro
  Dm          Am
nadyan abot roso tresno
     E
sing tak songgo

[Chorus]
  Am          Em
sabar sak untoro sayang
F         C
aku yowis berjuang
 Dm          G    C     E
ndadekke ngimpi tenanan
  Am        Em
mugo kabeh iso lancar
 F           C
mbuang kabeh kenangan
Dm           G      Am
ikhlas lan sabar, sayang

 Am          Em
aku mung iso nerimo
F           C
kowe nggone wong liyo
Dm        G        C    E
tresno raiso dipeksakno

 Am         Em
aku tetep sayang kowe
F          C
tekane sak lawase
Dm      G            Am
aku bahagia nyawang kowe

  Am          Em
tanganku wis ono cincin
F           C
janji setio lan suci
Dm     G      C    E
aku raiso nepati

  Am            Em
kowe pancen tak tresnani
 F           C
mbiyen tekan saiki
Dm      G        Am
tapi raiso dadi siji
Dm      G        Am
tapi raiso dadi siji


Chord Sarah BrilianStress Royal Lainnya