Kunci Gitar Superkemah - Bedo Pilihan Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Superkemah Bedo Pilihan Chord

[Intro]
C

[Reff]
           F          G       C
 janjimu mbiyen urip seneng bareng ro aku
Am      Dm       G    C
 kok segampang kui ninggalake aku
     F          G    E   Am
 opo aku iseh kurang sayang ro awakmu
D      Dm     G     C
 kok tego kowe ngelarani atiku

[Musik]
C E Am D
F G-G#-G C

 C               F       
aku wes berjuang dinggo koe
  G              C
malah koe gandeng ro liyane
  C              F
yowes orapopo yen wes dadi pilihanmu
  G                 C
mugo Gusti enggal maringi restu

 C            F
aku sadar yen aku iki wong ora nduwe
  G                 C
mulo kowe golek tresno liyane
 C            F
opo mergo aku pancen dudu jodomu
   G           C
mergo aku dudu pilihanmu

        F     G     C
matur nuwun wes tau neng uripku
        F          G       C
matur nuwun wes ngukir loro neng atiku

[Reff]
           F         G       C
 janjimu mbiyen urip seneng bareng ro aku
Am     Dm       G     C
 kok segampang kui ninggalake aku
     F        G    E   Am
 opo aku iseh kurang sayang ro awakmu
D     Dm     G    C
 kok tego kowe ngelarani atiku

[Musik]
F E Am
Dm Em F G

 C            F
aku sadar yen aku iki wong ora nduwe
  G                C
mulo kowe golek tresno liyane
 C            F
opo mergo aku pancen dudu jodomu
   G          C
mergo aku dudu pilihanmu

        F    G      C  Am
matur nuwun wes tau neng uripku
        F         G       C
matur nuwun wes ngukir loro neng atiku

[Reff]
            F         G      C
 janjimu mbiyen urip seneng bareng ro aku
 Am     Dm       G     C
  kok segampang kui ninggalake aku
      F         E       Am
 opo aku iseh kurang sayang ro awakmu
 D      Dm     G     C
  kok tego kowe ngelarani atiku

            F        G      C
 janjimu mbiyen urip seneng bareng ro aku
 Am     Dm        G     C
  kok segampang kui ninggalake aku
            F      E      Am
 wes tak percoyo kabeh janji janjimu
 D      Dm     G       Am
  neng nyatane kowe ngiris batinku
 Dm     F     G       C
  neng nyatane kowe ngiris batinku

Lihat semua Superkemah Chord


CHORD LAINNYA