Kunci Gitar Tiyang Gesang - Kenangan Telaga Jonge Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Tiyang Gesang Kenangan Telaga Jonge Chord

Capo fret 3

[Intro]
C F G C G

[Verse]
    C                  G
tresno suci sing ono ning ati
       Am               Em
tuk ugemi ora bakal tak blenjani
   F                C
janji bakal sehidup semati
          Dm             G
nanging akhire dadi loro ati

[Int]
F G C G

  C                         G
kowe wong sing paling tak tresnani
      Am              Em
ning opo malah gawe loro ati
 F                  C
opo kurang anggonku nglabuhi
       Dm             G
tegane kowe mblenjani janji

[Int]
F G Em Am
Dm G C E

[Reff]
       Am           Em
 opo kowe ora kelingan
         F               G
 jajan bareng lungguh jejer
              C  E
 ning angkringan

       Am               Em
 opo kowe uwis lali tenan
          F             G
 telogo jonge sing dadi saksi
       C  G
 kenangan

    C         Em         Am
yen iki wis dadi garis uripku
  F            G         C
mugo aku ndang oleh gantimu
    F             G
ayu parasmu manis esemmu
         Em                Am
sing tau gawe tentrem ning uripku
   Dm           G           C
saiki mung dadi kembang turuku

[Musik]
F G Em Am
F G C G

  C                         G
kowe wong sing paling tak tresnani
      Am              Em
ning opo malah gawe loro ati
 F                  C
opo kurang anggonku nglabuhi
       Dm             G
tegane kowe mblenjani janji

[Int]
F G C E

[Reff]
       Am           Em
 opo kowe ora kelingan
         F               G
 jajan bareng lungguh jejer
              C  E
 ning angkringan

       Am               Em
 opo kowe uwis lali tenan
          F             G
 telogo jonge sing dadi saksi
       C   E
 kenangan

       Am           Em
 opo kowe ora kelingan
         F               G
 jajan bareng lungguh jejer
              C  E
 ning angkringan

       Am               Em
 opo kowe uwis lali tenan
          F             G
 telogo jonge sing dadi saksi
       C  G
 kenangan

    C         Em         Am
yen iki wis dadi garis uripku
  F            G         C
mugo aku ndang oleh gantimu
    F             G
ayu parasmu manis esemmu
         Em                Am
sing tau gawe tentrem ning uripku
   Dm           G           C
saiki mung dadi kembang turuku

    F             G
ayu parasmu manis esemmu
         Em                Am
sing tau gawe tentrem ning uripku
   Dm           G           C
saiki mung dadi kembang turuku
   Dm G                      F  G C
saiki mung dadi kembang turuku

Lihat semua Tiyang Gesang Chord


CHORD LAINNYA