AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Vadesta Ngerteni Ati Chord

[Intro]
F G Em Am
Dm G C

[Verse]
   F     G
berjuang temenan
     Em   Am
ngarepi kekarepan
       Dm   G
pingin madangi atimu
         C
nguripke tresnamu

   F          G
Gusti sing nentokke
            Em
aku ning kene isih tetep
    Am
kanggo kowe
            Dm
mang kulo sing milih
          G
mugo njenengan cepet
  C
ngabulke

[Reff]
             F         G
 kekarepanku pingin ngolehke
      Em        A
 kowe sing wis nggawe
       Dm    G
 ayem atiku mugo Gusti
         C
 ndang ngijabahi

          F   G
 opo kowe ora sadar
       Em       A
 sayangku wis ra kurang-kurang
      Dm      G
 opo kowe ra ngerteni
  C
 atiku

[Musik]
F G Em Am
Dm G C

         F    G
aku nggandeng kowe
       Em       A
urip bareng dadi siji
      Dm  G
selawase ora ono
 C
liyane

[Reff]
             F        G
 kekarepanku pingin ngolehke
      Em       A
 kowe sing wis nggawe
       Dm   G
 ayem atiku mugo Gusti
         C
 ndang ngijabahi

           F  G
 opo kowe ora sadar
       Em       A
 sayangku wis ra kurang-kurang
      Dm       G
 opo kowe ra ngerteni
  C
 atiku

           F  G
 opo kowe ora sadar
       Em       A
 sayangku wis ra kurang-kurang
      Dm      G
 opo kowe ra ngerteni
  C
 atiku

Siapa Vadesta ?


Lihat semua Vadesta Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA