Kunci Gitar Via Vallen - Mung Titipane Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Via Vallen Mung Titipane Chord

        F            G
yen kelangan ikhlaske wae
             Em          Am
kudu iling kabeh iki mung titipane
  Am  G  F           E
mugo mugo wae Gusti ngijabahi
          Am
di ganti sing luwih

[Intro]
F G E Am
G-Em-D Fm C

[Verse]
     C    G/B  Am
masa mudaku untuk bekerja
      G   F            Dm
tak lupa berdoa minta yang Kuasa
 E          Am
agar ku bisa mengangkat
  G     C
derajat keluarga
      Dm       E   F
tiada waktu untuk hura hura

[Intro]
G  F  G
aa a aaa

[Chorus]
        F          G
yen kelangan ikhlaske wae
             Em          Am
kudu iling kabeh iki mung titipane
   Am G   F             G
mergo awak dewe rak melu nduweni
               C
penting kowe kudu iling Gusti mboten sare

           F           G
tapi ojo lali usaha sing gigih
             Em
karo paling penting dungo
          Am
terus marang Gusti
  Am  G   F           E
mugo mugo wae Gusti ngijabahi
          Am G F G Am G F
di ganti sing luwih

[Int]
Am G F Em
Dm Em G

[Chorus]
        F          G
yen kelangan ikhlaske wae
             Em         Am
kudu iling kabeh iki mung titipane
   Am G   F            G
mergo awak dewe rak melu nduweni
               C
penting kowe kudu iling Gusti mboten sare

           F           G
tapi ojo lali usaha sing gigih
             Em
karo paling penting dungo
          Am
terus marang Gusti
       G  F           E
mugo mugo wae Gusti ngijabahi
              Am G  F
di ganti sing luwih huwo

G    F           G
yen kelangan ikhlaske wae
             Em         Am
kudu iling kabeh iki mung titipane
   Am G   F            G
mergo awak dewe rak melu nduweni
               C
penting kowe kudu iling Gusti mboten sare

           F          G
tapi ojo lali usaha sing gigih
             Em
karo paling penting dungo
         Am
terus marang Gusti
       G  F          E
mugo mugo wae Gusti ngijabahi
           Am G F G
di ganti sing luwih
Am G F G Am
huwo haa

Lihat semua Via Vallen Chord


CHORD LAINNYA