Kunci Gitar Wafi Singsing - Kadung Nyaman Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Wafi Singsing Kadung Nyaman Chord

[Intro]
F G Em A
Dm G C

[Verse]
 C        G/B    Am
aku kadung suwe bebarengan
  Dm       C         G
pengen pisahan nanging kudu bertahan
 C     G/B       Am
aku sopo aku kroso ning raiso
  Dm       C    G
nanging akhire kesio-sio

    C        G/B    Am
wis cobo tak ngleremke ati iki
  Dm     C       G
pengarepku dadi apik nyawiji
  C      G/B      Am
selalu tak turuti nanging nyatane endi
  Dm       C        G
kowe tegel ninggal janji-janji

[Intro]
F G C

[Chorus]
  F             G
tulung tulung ngerteni awakku
        Em       Am
aku tresno ning sliramu
    F            G
ora bakal ati iki ngeliyo
                     C    C7
mergo mung kowe sing tak tresno

  F           G
bingung bingung arep sambat
     Em      Am
aku iki wis ra kuat
      Dm
wis kadung nyaman
  G                   C
nanging mung dinggo pelampiasan

[Int]
F  G  Em  Am G
F  G  C  G

    C        G/B    Am
wis cobo tak ngleremke ati iki
  Dm      C       G
pengarepku dadi apik nyawiji
  C      G/B       Am
selalu tak turuti nanging nyatane endi
  Dm        C        G
kowe tegel ninggal janji-janji

[Intro]
F G C

[Chorus]
  F            G
tulung tulung ngerteni awakku
        Em        Am
aku tresno ning sliramu
    F            G
ora bakal ati iki ngeliyo
                     C   C7
mergo mung kowe sing tak tresno

  F            G
bingung bingung arep sambat
     Em      Am
aku iki wis ra kuat
      Dm
wis kadung nyaman
  G                   C
nanging mung dinggo pelampiasan

Lihat semua Wafi Singsing Chord


CHORD LAINNYA