Kunci Gitar Wafi Singsing - Pamit Bali Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Wafi Singsing Pamit Bali Chord

Capo fret 2

[Intro]
C Am F G

[Verse]
  C
pikiranku mlayu
     Am
ning sandinge waktu
  F
tanganmu tak gandeng
  C        G
manise guyumu

   C              -G/B
wektu muter cepet
  Am             -G
mikir soyo ruwet
 F
urip kudu mlaku
     G
orak ono sing kleru

     Em
ngadepi kabeh iki
            Am
sing soyo nglarani
         F
kowe tak semayani
      G
aku hurung wani

[Chorus]
      F          G
aku lilo aku melu ndedungo
       C       G      Am
mugi bahagio tekane tuwo
 G      F            G
arepo loro aku nerimo
            C                 C7
segede kuwi aku banget le tresno

        F          G
sadar diri aku durung wani
        Em          Am
penjalukku mung siji
G         F
ngapuromu sing gedi
 G          C
aku pamit bali

[Int]
F G C G/B Am G
F G C

  C
pikiranku mlayu
     Am
ning sandinge waktu
  F
tanganmu tak gandeng
  C        G
manise guyumu

   C
wektu muter cepet
  Am
mikir soyo ruwet
 F
urip kudu mlaku
     G
orak ono sing kleru

     Em
ngadepi kabeh iki
            Am
sing soyo nglarani
         F
kowe tak semayani
      G
aku hurung wani

[Chorus]
      F          G
aku lilo aku melu ndedungo
       C       G      Am
mugi bahagio tekane tuwo
 G      F            G
arepo loro aku nerimo
            C                 C7
segede kuwi aku banget le tresno

        F          G
sadar diri aku durung wani
        Em          Am
penjalukku mung siji
G         F
ngapuromu sing gedi
 G          C
aku pamit bali

Lihat semua Wafi Singsing Chord


CHORD LAINNYA