Kunci Gitar Wawan Cool - Ra Sepiro Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Wawan Cool Ra Sepiro Chord

[Intro]
C G Am G F Fm G

[Verse]
C           G
saben ndino barengan
    Am         G
ngancani raono batesan
  F              C
kowe sing selalu tak sayang
  Dm                G
lungamu ninggal kenangan

C             G
kowe sing tak tenani
  Am            G
nanging setyomu mblenjani
    F          C
wes cukup loro ning ati
    Dm                    G
tak lilakke timbang nggelani

[Reff]
        C          G
 aku pancen ra sepiro
        Am       Em
 aku yo ra sugih bondo
           F         C
 nanging setyo ku ro kowe
        Dm       G
 tulus ati sak tenane

           C            G
 kowe sing selalu tak jogo
           Am       Em
 nanging kowe malah liyo
          F       C
 kurang piye le gemati
        Dm   G       C
 tegane kowe ninggal janji

[Musik]
C G Am G F Fm G

C             G
kowe sing tak tenani
  Am            G
nanging setyomu mblenjani
    F          C
wes cukup loro ning ati
    Dm                    G
tak lilakke timbang nggelani

[Reff]
        C          G
 aku pancen ra sepiro
        Am       Em
 aku yo ra sugih bondo
           F         C
 nanging setyo ku ro kowe
        Dm       G
 tulus ati sak tenane

           C            G
 kowe sing selalu tak jogo
           Am       Em
 nanging kowe malah liyo
          F       C
 kurang piye le gemati
        Dm   G       C
 tegane kowe ninggal janji

        C          G
 aku pancen ra sepiro
        Am       Em
 aku yo ra sugih bondo
           F         C
 nanging setyo ku ro kowe
        Dm       G
 tulus ati sak tenane

           C            G
 kowe sing selalu tak jogo
           Am       Em
 nanging kowe malah liyo
          F       C
 kurang piye le gemati
        Dm   G       C
 tegane kowe ninggal janji

        F         G
yen sok mben kowe nangis
           Em        Am
kowe bakal eling larane
         Dm
aku sing ning kene
     G           C 
mung mbok sepelekke

Lihat semua Wawan Cool Chord


CHORD LAINNYA