Kunci Gitar Wawan Sudjono - Dukun Palsu Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Dukun Palsu Chord

[Intro]
C E Am Gm
F Em Dm G

[Verse]
    C        G/B  Bb
yen tak sawang sawang kowe pancen ayu
  F              G
gawe saben bengi aku ora biso turu
C         G/B  Bb
nandang kasmaran karo esemu
F                G
sing manis koyo manis rasane tebu

C         G/B    Bb
arep ngungkapke tresno sih durung wani
    F                G
ora bagus lan ora sugeh kahananku iki
         C     G/B Bb
duh mbah dukun tulungen putumu iki
  F                    G
kulo nyuwun jampi kangge nggayoh
     C
lintange ati

Dm        Em
semar mesem, poso mutih
       F             G
kadung kesengsem pantang mulih
Dm      Em
jarak cino, samber lilin
  F           D          G
kadung tresno gawe ngempet ing batin

[Reff]
    C         E      Am Gm
 pancen iki wis kebacut lakonku
   F       Em   Dm        G
 tiwas tak dukunke kowe malah mlayu
  C       E     Am Gm
 opo iki sing salah jopoku
  F        Em   Dm        G
 opo pancen kae yo mung dukun palsu

   F         G       Em Am
 lahir batin aku ra bakal ikhlas
          Dm  G      C
 yen tresnaku ora mbok gagas
          F   G       Em Am
 yen pancene aku iseh mbok sepele
             Dm      G    C
 tak ndang budal golek dukun liyane

[Musik]
Dm Em F G
Dm Em F D G

Dm      Em
semar mesem, poso mutih
       F             G
kadung kesengsem pantang mulih
Dm      Em
jarak cino, samber lilin
  F            D          G
kadung tresno gawe ngempet ing batin

[Reff]
    C        E      Am Gm
 pancen iki wis kebacut lakonku
   F       Em   Dm       G
 tiwas tak dukunke kowe malah mlayu
  C      E      Am Gm
 opo iki sing salah jopoku
  F       Em   Dm        G
 opo pancen kae yo mung dukun palsu

   F         G       Em Am
 lahir batin aku ra bakal ikhlas
         Dm  G      C
 yen tresnaku ora mbok gagas
          F   G        Em Am
 yen pancene aku iseh mbok sepele
             Dm      G    C
 tak ndang budal golek dukun liyane

Lihat semua Wawan Sudjono Chord


CHORD LAINNYA