AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Woro Widowati Siji Saklawase Chord

[Intro]
G C -G/B Am D

[Verse]
G F        E
padange sinar rembulan
     Am          D   -C
sing nyekseni crito katresnan
Bm B   Em D       C
aku lan kowe saling ngucap janji
        D
rabakal mblenjani

G  F           E
kerlipe lintang neng awang
 Am               D  -C
amung siji sing paling terang
  Bm    B   Em D      C
kowe sing tak sayang rausah sumelang
       D
bakal sesandingan

[Reff]
        G    
 siji selawase
          C
 sing ono neng sandingku
     D                G -Am
 nganti tekan pungkasan umurku
 B               Em D   A
 nganti Gusti mundhut uripku
    C   D       G
 sliramu tetep neng atiku

[Musik]
C D B Em-D-A D

G  F           E
kerlipe lintang neng awang
 Am               D  -C
amung siji sing paling terang
  Bm    B   Em  D     C
kowe sing tak sayang rausah sumelang
        D
bakal sesandingan

[Reff]
         G    
 siji saklawase
          C
 sing ono neng sandingku
     D               G -Am
 nganti tekan pungkasan umurku
 B                Em D   A
 nganti Gusti mundhut uripku
    C    D      G
 sliramu tetep neng atiku

        G    
 siji saklawase
          C
 sing ono neng sandingku
     D                G -Am
 nganti tekan pungkasan umurku
 B               Em D  A
 nganti Gusti mundhut uripku
    C    D      G-D/F#-Em-D
 sliramu tetep neng atiku
    C    D        C D G
 sliramu tetep neng atiku

Siapa Woro Widowati ?


Lihat semua Woro Widowati Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA