Kunci Gitar Xaluna - Sandiworomu Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Xaluna Sandiworomu Chord

[Intro]
Am E Am A
Dm E Am
Dm Am E Am E

[Verse]
Am              E             Am
tansoyo abot iso nyanding kowe
Dm        G
pamitmu wingi sore
    C
wes njawab sak kabehe
 E
aku mung ampiran
       Am      A
naliko batinmu perih
          Dm
tok remok uripku
               E
njerit ati nangis getih

Am
ra bedo alun
  E               Am
ombak sing nabrak pasir
Dm         G
mbok jalok bungah
      C
malah tak wenei getir
E
embun-embun esok
        Am     A
duduhno dalane mulih
Dm       E
mergo awakku
                Am
mung nambah atine perih

  G
tego karo aku
       C             A
sumelehmu ning pundakku
        Dm         E       Am A
tak jagani sak marine atimu
  G
salah yen tak pekso
       C           A
ro aku kowe ra tresno
       Dm                     E   Am A
maturnuwon sampun di sukani cidro

[Chorus]
       Dm
pangapurane
G                  C                F
 kanggo kabeh sandiworo marang kowe
            Dm
aku yo mung wedi
             E
yen di sekso sepi
                 Am     A
matursuwon wes ngancani
         Dm
nyuwon lilamu
G                    C            F
 kanggo ngikhlaske pilihan uripku
           Dm
jembarke sabarmu
            E
kabeh cen salahku
                    Am    A
nggampangke tresno sucimu

[Int]
Dm G C F
Dm E Am

  G
salah yen tak pekso
       C           A
ro aku kowe ra tresno
       Dm                     E   Am A
maturnuwon sampun di sukani cidro

[Chorus]
       Dm
pangapurane
G                  C                F
 kanggo kabeh sandiworo marang kowe
            Dm
aku yo mung wedi
             E
yen di sekso sepi
                 Am          A
matursuwon wes ngancani hoooo
         Dm
nyuwon lilamu
G                    C            F
 kanggo ngikhlaske pilihan uripku
           Dm
jembarke sabarmu
            E
kabeh cen salahku
                    Am
nggampangke tresno sucimu

           Dm
jembarke sabarmu
            E
kabeh cen salahku
                    Am
nggampangke tresno sucimu

Lihat semua Xaluna Chord


CHORD LAINNYA