Kunci Gitar Zulian Ach - Rakuat Nglakoni Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -
Zulian Ach Rakuat Nglakoni Chord

Zulian Ach Rakuat Nglakoni Chord

[Intro]
C
F G Em Am
F G C

[Verse]
C    Fm                 C
wingi, omonganmu ngademke ati
               Dm
tresnomu mung aku
               G
urip tekan matimu
               C
aku percoyo ro sliramu

                 F
tapi sak mlakune wektu
G              C
 ono perubahan sikapmu
Am              Dm
 awakku ra nyongko
                G
koe medotke tresno
               C
aku tok tinggalno

Am
 ning ngarepe moto
               F
koe lungo karo wong liyo
            Dm
aku mencoba bertahan
              G
tapi ati soyo kelaran

[Reff]
                 F
 nyatane aku ra iso nrimo
                  G
 koe gandeng karo wong liyo
                C
 tapi aku mung iso opo
             Am
 yen koe ra iso nompo
               Dm
 ora bakal tak tangisi
               G
 lungamu ning ati iki
            C
 aku kudu kuat ati

              F
 mugo koe iso bahagio
             G
 karo wong lanang liyo
                 C
 kabeh tak pasrahke wae
                   Am
 marang Gusti Sing Kuoso
               Dm
 ora bakal tak baleni
            G
 mergo loro ati
              C
 rakuat nglakoni

[Musik]
F G C Am
Dm G C

                 F
tapi sak mlakune wektu
G              C
 ono perubahan sikapmu
Am              Dm
 awakku ra nyongko
                G
koe medotke tresno
               C
aku tok tinggalno

Am
 ning ngarepe moto
               F
koe lungo karo wong liyo
            Dm
aku mencoba bertahan
              G
tapi ati soyo kelaran..

[Reff]
                 F
 nyatane aku ra iso nrimo
                  G
 koe gandeng karo wong liyo
                C
 tapi aku mung iso opo
             Am
 yen koe ra iso nompo
               Dm
 ora bakal tak tangisi
               G
 lungamu ning ati iki
            C
 aku kudu kuat ati

              F
 mugo koe iso bahagio
             G
 karo wong lanang liyo
                 C
 kabeh tak pasrahke wae
                   Am
 marang Gusti Sing Kuoso
               Dm
 ora bakal tak baleni
            G
 mergo loro ati
              C
 rakuat nglakoni..

               Dm
 ora bakal tak baleni
            G
 mergo loro ati
              C
 rakuat nglakoni
Gunakan Guitar Tuner untuk stem Gitar anda dengan mudah tanpa download aplikasi.

Atau gunakan fitur Request Chord untuk request lagu yang belum di posting di web ini.

Lihat Semua Kunci Gitar Zulian Ach Chord


close

Chord Zulian Ach Lainnya