Kunci Gitar Zulian Ach - Rakuat Nglakoni Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG
Zulian Ach Rakuat Nglakoni Chord

Zulian Ach Rakuat Nglakoni Chord

[Intro]
C
F G Em Am
F G C

[Verse]
C    Fm                 C
wingi, omonganmu ngademke ati
               Dm
tresnomu mung aku
               G
urip tekan matimu
               C
aku percoyo ro sliramu

                 F
tapi sak mlakune wektu
G              C
 ono perubahan sikapmu
Am              Dm
 awakku ra nyongko
                G
koe medotke tresno
               C
aku tok tinggalno

Am
 ning ngarepe moto
               F
koe lungo karo wong liyo
            Dm
aku mencoba bertahan
              G
tapi ati soyo kelaran

[Reff]
                 F
 nyatane aku ra iso nrimo
                  G
 koe gandeng karo wong liyo
                C
 tapi aku mung iso opo
             Am
 yen koe ra iso nompo
               Dm
 ora bakal tak tangisi
               G
 lungamu ning ati iki
            C
 aku kudu kuat ati

              F
 mugo koe iso bahagio
             G
 karo wong lanang liyo
                 C
 kabeh tak pasrahke wae
                   Am
 marang Gusti Sing Kuoso
               Dm
 ora bakal tak baleni
            G
 mergo loro ati
              C
 rakuat nglakoni

[Musik]
F G C Am
Dm G C

                 F
tapi sak mlakune wektu
G              C
 ono perubahan sikapmu
Am              Dm
 awakku ra nyongko
                G
koe medotke tresno
               C
aku tok tinggalno

Am
 ning ngarepe moto
               F
koe lungo karo wong liyo
            Dm
aku mencoba bertahan
              G
tapi ati soyo kelaran..

[Reff]
                 F
 nyatane aku ra iso nrimo
                  G
 koe gandeng karo wong liyo
                C
 tapi aku mung iso opo
             Am
 yen koe ra iso nompo
               Dm
 ora bakal tak tangisi
               G
 lungamu ning ati iki
            C
 aku kudu kuat ati

              F
 mugo koe iso bahagio
             G
 karo wong lanang liyo
                 C
 kabeh tak pasrahke wae
                   Am
 marang Gusti Sing Kuoso
               Dm
 ora bakal tak baleni
            G
 mergo loro ati
              C
 rakuat nglakoni..

               Dm
 ora bakal tak baleni
            G
 mergo loro ati
              C
 rakuat nglakoni

Lihat semua Zulian Ach Chord


CHORD LAINNYA