Chord Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Abiel Jatnika Kapalang Nyaah Chord

[Intro]
Em C B Em
C Am B Em
B C B Em

[Verse]
Em
Teu wasa kedah ngantosan
               Am
Kanteunan mun lami
Hasrat hate ngagedur
   B
Hoyong patarema dina
              Em
soca sanaos sakiceup

C Em

Em
Ieu hate teu puguh rasa
                    Am
Da bongan kapalang nyaah
    B
Mondok ge teu tibra
                    Em
Kanteunan ngimpen simpe

[Reff]
Em
Sok hoyong ngebatkeun
           Am
Lamunan anjeun
     C
Nu sakitu anteungna
           Em
Ngogo teuteupan
Em
Sok hoyong nyieuhkeun ieu
   Am
kakangeun
        B
Tapi karasa asa leuwih kasiksa
      Em
nalangsa

         B
Mun tea mah anjeun
                   Em
Rek ngagoda duh gening ku tega

G Am C Em
Em C Am B
C Em C B Em

Em
Ieu hate teu puguh rasa
                    Am
Da bongan kapalang nyaah
   B
Mondok ge teu tibra
                     Em
Kanteunan ngimpen simpe

Em
Sok hoyong ngebatkeun
           Am
Lamunan anjeun
     C
Nu sakitu anteungna
           Em
Ngogo teuteupan

Lihat Semua Chord Abiel Jatnika


Chord Abiel Jatnika Lainnya