AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Angel Avrilia Jalan Pahlawan Nyimpen Kenangan Chord

[Intro]
C F G C G

[Verse]
C                 F
 neng ngopo ndek biyen teko
G              C
 yen akhire kowe ninggal lungo
A                 Dm
 kowe tak pikir nganti ora eling dino
F             G
 neng aku malah mentolo

C             F
 wektu ndek awal kenalan
G             C
 tekamu nggowo sewu impian
A                  Dm
 janji sing tak gadang ra wengi ra awan
F        G         C
 wes ambyar neng tengah dalan

[Reff]
 C7     F               G
 lampu bangjo neng jalan pahlawan
      Em            Am
 enek kono nyimpen sewu kenangan
         Dm        G
 isih kebayang naliko kenal
             C
 kowe wong sing tak sayang

 C7    F              G
 akeh cerito kesimpen neng dodo
          Em
 neng malioborone madiun
          Am
 naliko ndek semono
          Dm      G
 koyo ra percoyo yen saiki
          C
 kowe karo wong liyo

[Musik]
C F G C
Am Dm G C G

C             F
 wektu ndek awal kenalan
G             C
 tekamu nggowo sewu impian
A                  Dm
 janji sing tak gadang ra wengi ra awan
F       G          C
 wes ambyar neng tengah dalan

[Reff]
 C7     F               G
 lampu bangjo neng jalan pahlawan
     Em           Am
 enek kono nyimpen sewu kenangan
         Dm       G
 isih kebayang naliko kenal
             C
 kowe wong sing tak sayang

 C7    F               G
 akeh cerito kesimpen neng dodo
           Em
 neng malioborone madiun
         Am
 naliko ndek semono
          Dm      G
 koyo ra percoyo yen saiki
           C
 kowe karo wong liyo
   Am     Dm      G
 koyo ra percoyo yen saiki
          C
 kowe karo wong liyo

Siapa Angel Avrilia ?


Lihat semua Angel Avrilia Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA