Chord Ari Benjho - Tandes

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Ari Benjho Tandes Chord

[Intro]
C F -Em Dm G   
F Em Am Dm G C   

[Verse]
C             F
kangen rasane atiku iki
Dm                  G
kangen kowe sing tak tresnani
   Em                 Dm
mbiyen sakbendino ning sandingku
        F          G      C
mbareng saiki we malah adoh paranmu

[Int]
F

C                F
tulung jaganen tresnoku iki
   Dm               G
yo mung kowe sing ono ning ati 
  Em            Dm
bumi langit iki dadi saksi
   F          G        C
yo mung kowe sing tak wanti wanti

            F          G
nelongso atiku, kelingan sliramu
           Em
mbiyen tau ngucap janji
      Am
sehidup semati
           Dm         G
salah opo aku, kowe ninggal aku
             C
we lali janji manismu

[Reff]
         F          G
 sak tenane atiku keloro loro 
          Em          Am
 nanging aku iki ora wani kondo
         Dm      G
 matur nuwun kanggo awakmu
               C
 sing tau ono ning uripku

[Musik]
F G Em Am 
Dm -Em F G C   

C               F
tulung jaganen tresnoku iki
   Dm               G
yo mung kowe sing ono ning ati 
  Em            Dm
bumi langit iki dadi saksi
   F         G        C
yo mung kowe sing tak wanti wanti

            F          G
nelongso atiku, kelingan sliramu
           Em
mbiyen tau ngucap janji
      Am
sehidup semati
           Dm        G
salah opo aku, kowe ninggal aku
             C
we lali janji manismu

            F          G
nelongso atiku, kelingan sliramu
            Em
mbiyen tau ngucap janji
      Am
sehidup semati
           Dm         G
salah opo aku, kowe ninggal aku
            C
we lali janji manismu

[Reff]
         F          G
 sak tenane atiku keloro loro 
          Em        Am
 nanging aku iki ora wani kondo
         Dm      G
 matur nuwun kanggo awakmu
               C
 sing tau ono ning uripku
         Dm      G
 matur nuwun kanggo awakmu
              C
 sing tau ono ning uripku

Lihat Semua Chord Ari Benjho


Chord Ari Benjho Lainnya