Kunci Gitar Aribowoid ft Adinda Apriliani - Kanggo Kowe Sing Tak Tresnani Chord




Kanggo Kowe Sing Tak Tresnani Chord

[Intro] 
F G C Am
F G C

[Verse]
         F       G  C Am
uwis tak pasrahke kabeh ati iki
         F
mung kanggo sliramu
G         C
sing paling tak tresnani

     F   G
tapi opo nyatane
    C      Am
koe malah mblenjani
    F      G     C
jebule tresnamu mung ngapusi

[Chorus]
F         G
wis cukup leh ku berjuang
C         Am
wis cukup leh ku ngalah
        F
mungkin wis takdire
      G
nompo kenyataan'e
     C
kowe dudu jodone

[Int] 
F G C Am
F G C

[Adinda Apriliani]
      F   G
kabeh iki salahku
    C    Am
ora iso nepati janjiku 
     F         G    C
seng tak jaluk kowe bahagia

       F     G
urep sesandingan ro liyane
    C      Am
iki kabeh mergo aku dewe
  F       G      C
milih pisah marang sliramu

[Chorus] [Adinda Apriliani]
F         G
wis cukup leh ku berjuang
C      Am
mandek ngarepe kowe
        F
mungkin wis takdire
      G
nompo kenyataan'e
     C
kowe dudu jodone

[Chorus] [Aribowoid]
F         G
wis cukup leh ku berjuang
C         Am
wis cukup leh ku ngalah
        F
mungkin wis takdire
      G
nompo kenyataan'e
     C
kowe dudu jodone

[Chorus] [Adinda Apriliani]
F         G
wis cukup leh ku berjuang
C     Am
mandek ngarepe kowe
        F
mungkin wis takdire
      G
nompo kenyataan'e
     C
kowe dudu jodone

[Chorus]
F         G
wis cukup nggonku berjuang
(kowe berjuang)
C        Am
wis cukup leh ku ngalah
(kowe ngalah)
        F
mungkin wis takdire
      G
nompo kenyataan'e
     C
kowe dudu jodone



Chord Gitar Terkait