Kunci Gitar Arya Galih - Esemu Semangatku Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Arya Galih Esemu Semangatku Chord

[Intro] 
C F G C
Em F G

[Verse]
C         Em
 apuranen salahku seng wingi
F                 G
 seng seh sering dolanan ati
C         Em
 nganti nganti awakku lali 
F               G
 yen mung kowe seng gemati

C         Em
 uripku peteng ra no awakmu
F                G
 koyo dalan seng tanpo lampu
C         Em
 uwis saiki padhangono atiku
F            G
 ojo ngalih soko uripku

E         Am           -G
 yen nyawang lintang wanci ndalu
F     D    G
 koyo kelingan esemmu

[Chorus]
   C
nyawang kowe ngguyu
     Em
melu seneng atiku
    F  D    G
esemmu semangatku
        C
yo mung siji tresnaku
      Em
amung kanggo awakmu
    F
tetepo neng sandingku
    G               C
aku lan kowe selawase bersatu

[Int] 
Am -G F G
C -G/B Am -G F G

C        Em
 uripku peteng ra no awakmu
F                G
 koyo dalan seng tanpo lampu
C        Em
 uwis saiki padhangono atiku
F           G
 ojo ngalih soko uripku

E        Am            -G
 yen nyawang lintang wanci ndalu
F     D    G
 koyo kelingan esemmu

[Chorus]
   C
nyawang kowe ngguyu
     Em
melu seneng atiku
   F  D    G
esemmu semangatku
        C
yo mung siji tresnaku
      Em
amung kanggo awakmu
    F
tetepo neng sandingku
    G                C
aku lan kowe selawase bersatu

   C
nyawang kowe ngguyu
     Em
melu seneng atiku
   F  D    G
esemmu semangatku
        C
yo mung siji tresnaku
      Em
amung kanggo awakmu
    F
tetepo neng sandingku
    G                C
aku lan kowe selawase bersatu

Lihat semua Arya Galih Chord


CHORD LAINNYA