Chord Bestral - Abadi Sak Lawase

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Bestral Abadi Sak Lawase Chord

[Intro]
C G Am
F G C

[Verse]
       C       G    Am
yen pancen tresno kowe karo aku
       F        G      C
yen pancen seneng buktekno neng aku
     Dm    G
nembungo wong tuoku
      C  Em  Am
mugo oleh dalan restu
     F     G         C
mugo setuju lanjut neng penghulu

      C     G      Am
bakal tak buktekke neng awakmu
      F    G      C
dongakno wae mugo oleh restu
  Dm    G
jogonen atiku
      C      Em  Am
aku pingin neng sandingmu
    F       G     C  C7
aku pingin kowe dadi bojoku

[Reff]
         F
 yo mung siji atiku
 G      C
 cukup nggo kowe
       A    Dm
 neng ati ra ono liane
      G     C
 percoyo aku sak kabehe

      F       G
 rembulan gemerlap cahyane
     Em     Am
 madangi tresno awak dewe
      F   G      C G
 mugo wae abadi sak lawase

[Musik]
F G C Am
Dm G C
F G Em Am
F G C G

       C        G    Am
yen pancen tresno kowe karo aku
       F        G       C
yen pancen seneng buktekno neng aku
     Dm    G
nembungo wong tuoku
      C  Em  Am
mugo oleh dalan restu
     F     G         C
mugo setuju lanjut neng penghulu

      C     G      Am
bakal tak buktekke neng awakmu
      F     G      C
dongakno wae mugo oleh restu
  Dm   G
jogonen atiku
      C     Em   Am
aku pingin neng sandingmu
    F       G     C  C7
aku pingin kowe dadi bojoku

[Reff]
        F
 yo mung siji atiku
 G      C
 cukup nggo kowe
       A    Dm
 neng ati ra ono liane
      G     C
 percoyo aku sak kabehe

      F      G
 rembulan gemerlap cahyane
     C    Em Am
 madangi tresno awak dewe
      F   G     C
 mugo wae abadi sak lawase

        F
 yo mung siji atiku
 G     C
 cukup nggo kowe
       A    Dm
 neng ati ra ono liane
      G     C
 percoyo aku sak kabehe

      F       G
 rembulan gemerlap cahyane
     C    Em Am
 madangi tresno awak dewe
      F   G     C
 mugo wae abadi sak lawase
      F   G      C Am
 mugo wae abadi sak lawase
      F  G         C
 mugo wae abadi sak lawase

Lihat Semua Chord Bestral


Chord Bestral Lainnya