Chord Della Monica - Mbok Anggep Dolanan

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Della Monica Mbok Anggep Dolanan Chord

[Verse]
     C     F    G     C
mugo kowe bahagia karo pilihanmu
    F         C
aku mung biso nyawang kowe
        F     G
lan ngimpi bareng kowe
    C     F      G      C
aku urung percoyo kowe mindah atimu
       F
nggo wong liyo
     C              F     G
segampang kuwi lungo nglalekne aku

[Intro]
C F G C F C F G
C F G C F C F G C

    C
kelingan mawar abang
          Em
sing gemantung neng rambutmu
      F        G     C
tak jogo utuh neng njero laciku
     C
ra bakal ilang lan lali
      Em
mergo uwis pisahan
    F        G     C
kelingan kowe tego medot janji

      Em            Am    Em
sak jerone segoro luwih jero loro iki
        F       G       C
malah kowe seneng seneng karo ati liyo
     Em             Am     Em
njoboku ora popo njero atiku nelongso
      F               G
tresnaku mung mbok anggep dolanan

[Chorus]
     C    F     G     C
mugo kowe bahagia karo pilihanmu
    F        C
aku mung biso nyawang kowe
        F     G
lan ngimpi bareng kowe
    C      F     G     C
aku urung percoyo kowe mindah atimu
      F
nggo wong liyo
     C             F    G
segampang kuwi lungo nglalekne aku

  C                   Em
saben dino saben wektu kepikiran awakmu
    F           G        C
aku ngerti sing di pikir ra rumongso
     C                  Em
ra bakal ilang lan lali mergo uwis pisahan
    F         G      C
kelingan kowe tego medot janji

      Em            Am    Em
sak jerone segoro luwih jero loro iki
        F       G       C
malah kowe seneng seneng karo ati liyo
     Em             Am     Em
njoboku ora popo njero atiku nelongso
      F               G
tresnaku mung mbok anggep dolanan

[Chorus]
     C     F     G     C
mugo kowe bahagia karo pilihanmu
    F         C
aku mung biso nyawang kowe
        F    G
lan ngimpi bareng kowe
    C      F     G      C
aku urung percoyo kowe mindah atimu
      F
nggo wong liyo
     C              F    G
segampang kuwi lungo nglalekne aku

     C     F     G     C
mugo kowe bahagia karo pilihanmu
    F        C
aku mung biso nyawang kowe
        F     G
lan ngimpi bareng kowe
    C      F      G     C
aku urung percoyo kowe mindah atimu
      F
nggo wong liyo
     C              F     G
segampang kuwi lungo nglalekne aku

Lihat Semua Chord Della Monica


Chord Della Monica Lainnya