Kunci Gitar Dellasoon Official - Ilang Dalane Tresno Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Dellasoon Official Ilang Dalane Tresno Chord

[Intro]
Am G F C
Dm Am F E

[Verse]
  Am       G
tumetesing eluh motomu
F   C
ora biso
  Dm   Am  
gawe aku bali
F     F
ning awakmu

  Am          G
kabeh sing wis tak lakoni
 F        C
ora bakal tak getuni
Dm    Am
senajan aku
F      E
wis ra ro kowe

[Reff]
   Am      G
 kowe pingin bali
 F      C
 ning awakku
   Dm       Am
 nanging kowe duweni
 F    E
 tresno liyo

 Am  F       G
  aku iki mbok anggep
 C   Dm
 wanito opo
 F     E
 sak penakmu mbok sio-sio

Am     G
 arepo aku wis tau tresno
F       C
 karo awakmu nanging aku
Dm          Am
 ora seneng karo sifate awakmu
     F         E
sing seneng dolanan wanito

Am          G
 cukup semene wae dalane tresno
F         C
 ora usah terusno nek mung gawe loro
Dm           Am
 atiku wis kelaran mung mbok nggo dolanan
F           E         Am    
 saiki tresnoku wis kadung ilang

[Reff]
   Am      G
 kowe pingin bali
 F      C
 ning awakku
   Dm       Am
 nanging kowe duweni
 F    E
 tresno liyo

 Am  F       G
  aku iki mbok anggep
 C   Dm
 wanito opo
 F     E
 sak penakmu mbok sio-sio

[Musik]
Am G F C
Dm Am F E

  Am          G
kabeh sing wis tak lakoni
 F        C
ora bakal tak getuni
Dm    Am
senajan aku
F      E
wis ra ro kowe

  Am        G
tumetesing eluh motomu
F   C
ora biso
  Dm   Am  
gawe aku bali
F     F
ning awakmu

[Reff]
   Am      G
 kowe pingin bali
 F     C
 ning awakku
   Dm       Am
 nanging kowe duweni
 F    E
 tresno liyo

 Am  F       G
  aku iki mbok anggep
 C   Dm
 wanito opo
 F     E
 sak penakmu mbok sio sio

[Outro]
Am

Lihat semua Dellasoon Official Chord


CHORD LAINNYA