Kunci Gitar Dennis AM - Yowes Ben Chord




Dennis AM Yowes Ben Chord

[Intro]
C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G
C G

[Verse]
C     G
wes kadung loro
 Am    Em
angel ditambakno
     F      C
kowe kadung ra tresno
 Dm   G
aku iso ngopo

  C       G
nadyan ku seh tresno
  Am     Em
nanging wes ra guno
F   C
amergo kowe
    Dm     G
wes milih wong liyo

[Int]
F G

C       G
kowe nggawe loro ati
   Am       Em
mbubrah cerito tresno iki
  F   C
kowe medot aku
     Dm     G
ngeboti slingkuhanmu

C      G
kabeh perjuanganku
Am   Em
anane yo mung kleru
F     C
tulung sadaro
   Dm   G   C
karma kuwi bakalo ono

[Reff]
        Am       Em
 yo wes ben aku sing kelaran
     F
 amergo roso sayang
     G
 tok sia-siake

  Am        Em
 aku sing wis berjuang
 F
 nanging nyatane
         G
 bedo ro sing tok karepke

   Am      Em
 kowe ninggalke aku
   F
 medot roso tresno
            G
 sing tulus kanggo awakmu
  C
 elingo

[Musik]
Am Em F G C
Am Em F G C G

C       G
kowe nggawe loro ati
   Am       Em
mbubrah cerito tresno iki
  F   C
kowe medot aku
     Dm    G
ngeboti slingkuhanmu

C     G
kabeh perjuanganku
Am   Em
anane yo mung kleru
F    C
tulung sadaro
   Dm   G   C
karma kuwi bakalo ono

[Reff]
        Am       Em
 yo wes ben aku sing kelaran
     F
 amergo roso sayang
     G
 tok sia-siake

  Am        Em
 aku sing wis berjuang
 F
 nanging nyatane
         G
 bedo ro sing tok karepke

   Am      Em
 kowe ninggalke aku
   F
 medot roso tresno
            G
 sing tulus kanggo awakmu
  C
 elingo



Chord Gitar Terkait