AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Denny Caknan x Ndarboy Genk - Ngawi Nagih Janji Chord

[Intro]
C G Am G F  Fm

[Verse]
      C                  F
kowe mbiyen, ngomong tresno
        G          C -G/B
janji rabakal ngeliyo
         Am
jare pun manteb atimu
          Dm       G   F G
bakal ngenteni baliku

        C        F
siseh wetan kartonyono
      G             C -G/B
aku pamit bablas lungo
        Am            Dm
pandongamu sing tak jaluk
 F             G
aku bakal mantuk

Em                  Am
 rino wengi aku kelebon impenmu
        Dm
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu
G
neng pikir iki

  F                    C
bungah ati sing tau nduweni
      Dm                   G
mbendino tak rasani sak iki aku bali

[Chorus]
        C          G           Am
neng ngawi aku teko nagih janji
       G            F
kutho iki cen ngangeni
        C          Dm
sliramu tak anti-anti
      G           C
neng alun-alun ngawi

      G         Am
roso iki iseh podo
    G          F
ora ono sing bedo
      C             Dm
madep mantep karo kowe
         G      C
nek ra kowe ora wae

[Int]
C G/B Am G
F C Dm G
F         C    G/B  Am
hu uu hu u  u

Dm              D
aku neng ngawi (aaaa)
 G
aku nagih janji

      C          F
siseh wetan kartonyono
      G             C -G/B
aku pamit bablas lungo
        Am            Dm
pandongamu sing tak jaluk
 F             G
aku bakal mantuk

Em                  Am
 rino wengi aku kelebon impenmu
        Dm
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu
G
neng pikir iki

        F                   C
oh bungah ati sing tau nduweni
      Dm                   G
mbendino tak rasani sak iki aku bali

[Chorus]
        C          G           Am
neng ngawi aku teko nagih janji
       G            F
kutho iki cen ngangeni
        C          Dm
sliramu tak anti-anti
      G           C
neng alun-alun ngawi

      G         Am
roso iki iseh podo
    G          F
ora ono sing bedo
      C             Dm
madep mantep karo kowe
         G        C   G
nek ra kowe ora wae

        C          G           Am
neng ngawi aku teko nagih janji
       G            F
kutho iki cen ngangeni
        C          Dm
sliramu tak anti-anti
      G           C
neng alun-alun ngawi

      G         Am
roso iki iseh podo
    G          F
ora ono sing bedo
      C             Dm
madep mantep karo kowe
         G        C
nek ra kowe ora wae

Setelah membaca chord dan lirik dari lagunya Denny Caknan, Ndarboy Genk, kini bernyanyi dan menikmati musik semakin asik.
Chord kunci guitar berjudul Denny Caknan x Ndarboy Genk - Ngawi Nagih Janji ini telah di sederhana-kan agar sobat mudah untuk memainkan, dan menyanyikannya.

Lirik serta Chord Denny Caknan x Ndarboy Genk - Ngawi Nagih Janji adalah milik dan hak cipta dari pemiliknya, hanya untuk tujuan edukasi dan pengetahuan semata.

Siapa Denny CaknanNdarboy Genk ?


Lihat semua Denny Caknan Chord Ndarboy Genk Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA