Chord Derradru ft Sedoyo Mawut - Ora Tak Pikir

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Derradru ft Sedoyo Mawut Ora Tak Pikir Chord

[Intro]
C G Am G
F C Dm G
C G Am G
F C Dm G C

[Verse]
           F               G
aku sing salah ningarepanmu
              C
ratau mbok anggep
                 Am
kabeh pengorbananku
          Dm
yowes ora masalah
               G
nek cen kowe pingin bubrah
           C
oke kita pisah

           F
ratak gondeli
                G
nek kowe pingin pergi
          C
ora tak tangisi
               Am
kowe mblenjani janji
          Dm
ningkene ayem tentrem
             G
uripku tak gawe seneng
               C
rasah digawe sepaneng

[Reff]
     C           G
 ora tak pikir jeru
       Am           G
 ning ati tetep ngguyu
        F       C
 blas raono kuciwo
         Dm             G
 senajan mbok tinggal lungo

     C          G
 ora tak gawe susah
       Am         G
 ning ati tetep bungah
     F           C
 ora bakal nelongso
     Dm         G      C
 kelangan kowe aku ora popo

[Musik]
C G Am G
F C Dm G
C G Am G
F C Dm G C

           F               G
aku sing salah ningarepanmu
              C
ratau mbok anggep
                 Am
kabeh pengorbananku
          Dm
yowes ora masalah
               G
nek cen kowe pingin bubrah
           C
oke kita pisah

           F
ratak gondeli
                G
nek kowe pingin pergi
          C
ora tak tangisi
               Am
kowe mblenjani janji
          Dm
ningkene ayem tentrem
             G
uripku tak gawe seneng
               C
rasah digawe sepaneng

[Reff]
     C           G
 ora tak pikir jeru
       Am           G
 ning ati tetep ngguyu
        F       C
 blas raono kuciwo
         Dm             G
 senajan mbok tinggal lungo

     C          G
 ora tak gawe susah
       Am         G
 ning ati tetep bungah
     F           C
 ora bakal nelongso
     Dm         G      C
 kelangan kowe aku ora popo

     C           G
 ora tak pikir jeru
       Am           G
 ning ati tetep ngguyu
        F       C
 blas raono kuciwo
         Dm             G
 senajan mbok tinggal lungo

     C          G
 ora tak gawe susah
       Am         G
 ning ati tetep bungah
     F           C
 ora bakal nelongso
     Dm         G        C
 kelangan kowe aku ora popo


Chord DerradruSedoyo Mawut Lainnya