Chord Didik Budi - Milih Kelangan

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Didik Budi Milih Kelangan Chord

[Intro]
F G Em Am
Dm G C

[Verse]
 C
senajan
Dm                G
 kowe biyen tak angen angen
 -F  Em            A
susah bareng mulyo ro liyane
     Dm
mergo hal sepele
  G            C  G
rasane wis ra ono ajine

  C  Dm          G
bedo dalan ceritone muspro
  Em         Am
saiki kowe wis bahagia ro liyane
     Dm     G          C
cubo tak tompo nerimo opo anane

       Dm
aku wis berjuang
F      C
 aku wis tenanan
        F
ajor bubrah atiku
            G
ngrasakke kabeh polahku

[Reff]
 F        G      Em  Am
  mending ku milih kelangan
 Dm      G        C  
  timbang terus terusan kelaran
 F     G            Em    Am
  soyo suwe mung tok nggo pelampiasan
 Dm    G      C
  aku wis kesel berjuang

[Musik]
F G Em Am
Dm G
F G Em Am
Dm G C G

  C Dm            G
bedo dalan ceritone muspro
  Em         Am
saiki kowe wis bahagia ro liyane
     Dm    G          C
cubo tak tompo nerimo opo anane

      Dm
aku wis berjuang
F      C
 aku wis tenanan
        F
ajor bubrah atiku
           G
ngrasakke kabeh polahku

[Reff]
 F       G      Em  Am
  mending ku milih kelangan
 Dm     G         C  Am
  timbang terus terusan kelaran
 Dm    G            Em    Am
  soyo suwe mung tok nggo pelampiasan
 Dm    G       C
  aku wis kesel berjuang
 F     G            Em    Am
  soyo suwe mung tok nggo pelampiasan
 Dm    G       C
  aku wis kesel berjuang

Lihat Semua Chord Didik Budi


Chord Didik Budi Lainnya