Chord Dike Sabrina - Wes Dudu Jodhone

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Dike Sabrina Wes Dudu Jodhone Chord

[Intro]
Am G Dm Am
Am G Dm G Am

[Verse]
    Am
senadyan tresno iki
       G
durung biso luntur
        Dm        Am
nanging karepe ati kudu mundur

    Am
senadyan tresno iki
     G
gawe loro ati
     Dm                Am
kudu lilo ninggal seng tak tresnani

      G                Am
wes cukup semene lelakon tresnaku
         G             Am
nyanding kowe mung nambahi loroku
     G           Am
loro ati iki sansoyo ketandur
     G            Am
ra kuat ati iki kudu mundur

[Reff]
           Am          F
 wes tak lilakne, wes tak liyakne
     G               Am
 ati iki ra bakal kanggo kowe
           Am        F
 wes tak cukupne, wes tak lalekne
     G             Am
 aku lan kowe wes dudu jodhone

[Musik]
Am F G Am
Am F G Am

   Am
senadyan tresno iki
        G
durung biso luntur
        Dm       Am
nanging karepe ati kudu mundur

    Am
senadyan tresno iki
     G
gawe loro ati
     Dm               Am
kudu lilo ninggal seng tak tresnani

      G               Am
wes cukup semene lelakon tresnaku
         G           Am
nyanding kowe mung nambahi loroku
     G          Am
loro ati iki sansoyo ketandur
     G           Am
ra kuat ati iki kudu mundur

[Reff]
           Am         F
 wes tak lilakne, wes tak liyakne
     G             Am
 ati iki ra bakal kanggo kowe
           Am        F
 wes tak cukupne, wes tak lalekne
     G            Am
 aku lan kowe wes dudu jodhone

           Am        F
 wes tak lilakne, wes tak liyakne
     G              Am
 ati iki ra bakal kanggo kowe
           Am        F
 wes tak cukupne, wes tak lalekne
     G            Am
 aku lan kowe wes dudu jodhone

Lihat Semua Chord Dike Sabrina


Chord Dike Sabrina Lainnya