Kunci Gitar Eny Sagita - Kangen Chord




Eny Sagita Kangen Chord

[Intro]
C Em Dm G
C Em Dm G

[Verse]
C      Am
 mbrebes mili aku
      Dm      G
nalikane kowe pamit lungo
C     Dm
 mulih ora pesti
     A#           G
nggo neruske laku langkahmu

C      Am         Dm
 gur sinar mbulan ngancani aku
           G
ning sepi wuku lintang
C     Dm
 titip pandongaku
       A#     G       C   G
kanggo kowe sing nglukis tresnaku

[Reff]
 C    Em
 aku ora biso turu
     Dm              G
 yen ora mbok usap disik sirahku
 C    Em
 aku bakal setyo nunggu
 Dm             G
 sampe angin nggowo kabarmu

     Am        Dm
 yen kowe ugo kangen aku
         A#    G      C
 celuken jenengku ning njero ngimpimu

[Musik]
C Em Dm G
C Em Dm G
C Dm A# G

C       Am         Dm
 gur sinar mbulan ngancani aku
           G
ning sepi wuku lintang
C      Dm
 titip pandongaku
       A#      G       C   G
kanggo kowe sing nglukis tresnaku

[Reff]
 C    Em
 aku ora biso turu
     Dm             G
 yen ora mbok usap disik sirahku
 C   Em
 aku bakal setyo nunggu
 Dm            F    G
 sampe angin nggowo kabarmu

     Am        Dm
 yen kowe ugo kangen aku
         A#               G
 celuken jenengku ning njero ngimpimu

 C   Em
 aku ora biso turu
     Dm             G
 yen ora mbok usap disik sirahku
 C    Em
 aku bakal setyo nunggu
 Dm              F   G
 sampe angin nggowo kabarmu

     Am       Dm
 yen kowe ugo kangen aku
         A#               G
 celuken jenengku ning njero ngimpimu
     Am        Dm
 yen kowe ugo kangen aku
         A#    G        C
 celuken jenengku ning njero ngimpimu

[Outro]
Dm Em Dm G C



Chord Gitar Terkait