AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Hana Monina Kelangan Tresnomu Chord

[Intro]
Am F G C
F G Em Am
F G C

[Verse]
        C
ngene rasane kelangan
         Em
kelangan wong sing tak sayang
         F
peteng jagate atiku kelingan
  G
kowe ninggal aku

      C
tak lalek-lalekno
        Em
tapi atiku tetep eling
       F
mung biso nyawang
ngangen-ngangen tapi
 G
ora biso nyanding

      Am      Em
tak tulis lagu
           F           C  -G/B
tak tembangke nggo sliramu
        Am        Em
nganggo suworo atiku
       F         G
perihe mbok gawe tatu

[Reff]
  C                 G
 amung biso nyawang fotomu
   F                C
 saben aku kelingan sliramu
   F               C
 jujur sak jroning batinku
        Dm      G
 abot kelingan tresnomu

   C               G
 kowe milih tresno sing liyo
  F        C
 aku biso opo
      F         G           C
 mung ngempet ning jero dodo

   F           C
 lilo kudu lilo
         G          C
 senajan perih sing tak roso
   F         C
 kuatne atiku
        G          C
 kudu kelangan tresnamu

[Musik]
C G F C
F C Dm G

[Reff]
  C                 G
 amung biso nyawang fotomu
   F                C
 saben aku kelingan sliramu
   F               C
 jujur sak jroning batinku
        Dm      G
 abot kelingan tresnomu

   C               G
 kowe milih tresno sing liyo
  F        C
 aku biso opo
      F         G           C
 mung ngempet ning jero dodo

  C                 G
 amung biso nyawang fotomu
   F                C
 saben aku kelingan sliramu
   F               C
 jujur sak jroning batinku
        Dm      G
 abot kelingan tresnomu

   C               G
 kowe milih tresno sing liyo
  F        C
 aku biso opo
      F         G         C
 mung ngempet ning jero dodo

   F           C
 lilo kudu lilo
         G          C
 senajan perih sing tak roso
   F         C
 kuatne atiku
        G          C
 kudu kelangan tresnamu

ORIGINAL CHORD

[Intro]
F#m D E A
D E C#m F#m
D E A

[Verse]
        A
ngene rasane kelangan
         C#m
kelangan wong sing tak sayang
         D
peteng jagate atiku kelingan
  E
kowe ninggal aku

      A
tak lalek-lalekno
        C#m
tapi atiku tetep eling
       D
mung biso nyawang
ngangen-ngangen tapi
 E
ora biso nyanding

      F#m     C#m
tak tulis lagu
           D           A  -E/G#
tak tembangke nggo sliramu
        F#m       C#m
nganggo suworo atiku
       D         E
perihe mbok gawe tatu

[Reff]
  A                 E
 amung biso nyawang fotomu
   D                A
 saben aku kelingan sliramu
   D               A
 jujur sak jroning batinku
        Bm      E
 abot kelingan tresnomu

   A               E
 kowe milih tresno sing liyo
  D        A
 aku biso opo
      D         E           A
 mung ngempet ning jero dodo

   D           A
 lilo kudu lilo
         E          A
 senajan perih sing tak roso
   D         A
 kuatne atiku
        E          A
 kudu kelangan tresnamu

[Musik]
A E D A
D A Bm E

[Reff]
  A                 E
 amung biso nyawang fotomu
   D                A
 saben aku kelingan sliramu
   D               A
 jujur sak jroning batinku
        Bm      E
 abot kelingan tresnomu

   A               E
 kowe milih tresno sing liyo
  D        A
 aku biso opo
      D         E           A
 mung ngempet ning jero dodo

  A                 E
 amung biso nyawang fotomu
   D                A
 saben aku kelingan sliramu
   D               A
 jujur sak jroning batinku
        Bm      E
 abot kelingan tresnomu

   A               E
 kowe milih tresno sing liyo
  D        A
 aku biso opo
      D         E         A
 mung ngempet ning jero dodo

   D           A
 lilo kudu lilo
         E          A
 senajan perih sing tak roso
   D         A
 kuatne atiku
        E          A
 kudu kelangan tresnamu

Siapa Hana Monina ?


Lihat semua Hana Monina Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA