Kunci Gitar Intan Chacha - Aku Sopomu Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Intan Chacha Aku Sopomu Chord

[Verse]
Am
sak tenane ning atiku
C           Dm
 roso sayang ro awakmu
  G              C
nanging aku mung koncomu

         Dm
tak tutup-tutupi
           G
roso ning jero ati
       C
mergo aku sadar
       Em      Am
liyane akeh sing ngantri
      Dm
yo wis rapopo
                G
tak simpen ning jero dodo
          C
nek jodo ora ngeliyo

[Intro]
Am Em F G C

[Reff]
         F
 yo wis tak pikir
       G
 aku iki sopomu
            C
 mung sewates konco
 Em    Am
 kowe ning aku
            Dm
 amung dadi konco curhatmu
     G         C
 menghibur dirimu saat sepi

       F
 kepiye carane
         G
 aku iso ngungkapke
           C
 tresnoku sing gede
       Em    Am
 malah karo konco dewe
      Dm
 kepiye maneh
                G
 kowe nganggep aku konco
           C
 aku dudu sopo-sopo

[Musik]
Am Em F C   
Dm G C

        Dm
tak tutup-tutupi
          G
roso ning jero ati
        C
mergo aku sadar
       Em      Am
liyane akeh sing ngantri
      Dm
yo wis rapopo
                G
tak simpen ning jero dodo
          C
nek jodo ora ngeliyo

[Reff]
         F
 yo wis tak pikir
       G
 aku iki sopomu
           C
 mung sewates konco
 Em    Am
 kowe ning aku
           Dm
 amung dadi konco curhatmu
     G        C
 menghibur dirimu saat sepi

       F
 kepiye carane
         G
 aku iso ngungkapke
           C
 tresnoku sing gede
       Em    Am
 malah karo konco dewe
      Dm
 kepiye maneh
                G
 kowe nganggep aku konco
          C
 aku dudu sopo-sopo

         F
 yo wis tak pikir
       G
 aku iki sopomu
           C
 mung sewates konco
 Em   Am
 kowe ning aku
            Dm
 amung dadi konco curhatmu
     G         C
 menghibur dirimu saat sepi

        F
 kepiye carane
         G
 aku iso ngungkapke
           C
 tresnoku sing gede
       Em    Am
 malah karo konco dewe
      Dm
 kepiye maneh
                G
 kowe nganggep aku konco
          C
 aku dudu sopo-sopo

Lihat semua Intan Chacha Chord


CHORD LAINNYA