Kunci Gitar Intan ChaCha - Gak Masalah Chord





Ini adalah Chord atau Kunci Gitar dari lagu Intan ChaCha - Gak Masalah.

Intan ChaCha Gak Masalah Chord

[Intro]
Em Am F G C
Em Am F G C

[Verse]
C   Em      Am
 tak suwun kowe ngerti
        F
ngerteni aku iki
G       C
sing sayang kowe

C  Em     Am
 ojo kok gawe gelo
            F
aku sing kadung tresno
G     C
kudu ngertio

Int 
Em AmF G C
Em AmF G C

Reff :
 C   Em    Am
  mergo tresnoku iki
        F
 terlanjur dalam
 G   C
 opo aku salah

 Am         Em
  walau kadang dirimu
         F
 meragukan cintaku
 G    C
 aku ra masalah

 Dm               G
  pingin nyawang kowe seneng
            Dm
 kudu sabar ra sepaneng
 G   C
 ora masalah

Musik : 
C
Em AmF G C
Em AmF G C

C   Em      Am
 tak suwun kowe ngerti
        F
ngerteni aku iki
G       C
sing sayang kowe

C  Em     Am
 ojo kok gawe gelo
           F
aku sing kadung tresno
G     C
kudu ngertio

Reff :
 C   Em    Am
  mergo tresnoku iki
        F
 terlanjur dalam
 G   C
 opo aku salah

 Am         Em
  walau kadang dirimu
         F
 meragukan cintaku
 G    C
 aku ra masalah

 Dm               G
  pingin nyawang kowe seneng
            Dm
 kudu sabar ra sepaneng
 G  C
 ora masalah




Chord Gitar Terkait