Chord Irfan Joyo Sudut Nada - Kangen Tugu Keris

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Kangen Tugu Keris Chord

  F        G      Em
tugu keris sing dadi seksine
  A    Dm
kowe ngucap janji
        G    C  C7
nanging mbok blenjani

 F   G    Em
opo to salahku iki
    A   Dm    
nganti kowe lali
   G   C C7
karo aku iki

[Intro]
F G F Fm

[Verse]
C    G      Am  G
 ning ngisor tugu iki
F    Em     Dm     C
 tugu keris ngarep tirtonadi
C   G     Am     G
 sliramu sing tak enteni
F      Em     Dm     G
 ninggal lungo aku ora bali-bali

Dm        G
 tego tenan sliramu
       Em             Am
ninggalke aku sing tresno temenan
             F        G
aku sayang kowe, aku kangen kowe

[Reff]
   F        G      Em
 tugu keris sing dadi seksine
   A     Dm
 kowe ngucap janji
         G    C  C7
 nanging mbok blenjani

  F    G    Em
 opo to salahku iki
     A   Dm    
 nganti kowe lali
     G   C C7
 karo aku iki

[Musik]
F G F E  

C    G     Am  G
 ning ngisor tugu iki
F   Em    Dm     C
 tugu keris ngarep tirtonadi
C   G     Am    G
 sliramu sing tak enteni
F     Em    Dm     G
 ninggal lungo aku ora bali-bali

Dm        G
 tego tenan sliramu
       Em             Am
ninggalke aku sing tresno temenan
             F        G
aku sayang kowe, aku kangen kowe

[Reff]
   F        G      Em
 tugu keris sing dadi seksine
   A    Dm
 kowe ngucap janji
        G    C C7
 nanging mbok blenjani

  F    G   Em
 opo to salahku iki
     A   Dm    
 nganti kowe lali
     G   C C7
 karo aku iki

   F        G     Em
 tugu keris sing dadi seksine
   A    Dm
 kowe ngucap janji
         G     C  C7
 nanging mbok blenjani

  F    G    Em
 opo to salahku iki
     A   Dm    
 nganti kowe lali
    G   C C7
 karo aku iki

[Outro]
F G Em A

         F     G       C
gek ndak balio aku kangen sliramu


Chord Irfan Joyo Sudut Nada Lainnya