Kunci Gitar James AP - Penting Wes Tau Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

James AP Penting Wes Tau Chord

[Intro] 
Am F C G

[Verse]
Am              F
aku mok iso ngekek'i tresno setiyoku
Dm               G
nanging kowe prasongko salah

F       G
mok kiro aku sugih
  Em      Am
nanging aku ra nduwe
F    Dm      E
opo dadine aku mok putus wae

[Chorus]
        Am        Em
seng penting saiki aku wes tau
       F           C      G
ngrasakno dadi pacarmu masio sedelo
     Am          Em
salahmu dewe kok dadi cewek sing matre
     F             C       G
wes uwes aku mending milih kabur wae

[Intro] 
Am F C G

Am             F
aku mok iso ngekek'i tresno setiyoku
Dm               G
nanging kowe prasongko salah

F       G
mok kiro aku sugih
  Em      Am
nanging aku ra nduwe
F     Dm      E
opo dadine aku mok putus wae

[Chorus]
        Am       Em
seng penting saiki aku wes tau
       F          C      G
ngrasakno dadi pacarmu masio sedelo
     Am         Em
salahmu dewe kok dadi cewek sing matre
     F           C       G
wes uwes aku mending milih kabur wae

        Am       Em
seng penting saiki aku wes tau
       F          C      G
ngrasakno dadi pacarmu masio sedelo
     Am         Em
salahmu dewe kok dadi cewek sing matre
     F            C       G
wes uwes aku mending milih kabur wae

Lihat semua James AP Chord


CHORD LAINNYA