Javakustik Saestu Chord

[Intro]
C D Bm Em
Am D G G7
C D Bm Em
Am D G

[Verse]
  G
biyen aku 
         C
tau neng atimu
  D
biyen aku
        G
selalu ono neng sandingmu
  Bm
kowe seng tak sayang 
     Em
neng uripku
          Am       
nanging kowe malah 
D          G  G7
ninggalke aku

  C     D          Bm    Em
kowe ora tau ngrumangsani
  Am
kabeh seng wes
       D
tak perjuangke iki

[Reff]
      C        D
 niat dolanan ora tau
       Bm        Em
 aku tenanan saestu
        Am          D          G
 tulung sliramu ojo ninggalke aku

       C             D
 lehku berjuang cen ora gampang
            Bm           Em
 nanging ra bakal tak ungkit
         Am          D          G
 pisan sayang aku ora bakal sengit

[Musik]
C D Bm Em
Am D G
C D Bm Em
Am D G

  C     D          Bm    Em
kowe ora tau ngrumangsani
  Am
kabeh seng wes
       D
tak perjuangke iki

[Reff]
      C        D
 niat dolanan ora tau
       Bm        Em
 aku tenanan saestu
        Am          D          G
 tulung sliramu ojo ninggalke aku

       C             D
 lehku berjuang cen ora gampang
            Bm           Em
 nanging ra bakal tak ungkit
         Am          D          G
 pisan sayang aku ora bakal sengit

     C       D
(ora sah tok tangisi)
     Bm             Em
(aku seng wes blenjani)
    Am        D           G    G7
(janji seng wes tok ucapke wingi)

  C D              Bm     Em
( tulung tok ikhlasno tok lalekno)
  Am        D              G        D
(aku seng wes gandeng ro wong liyo)

      C        D
 niat dolanan ora tau
       Bm        Em
 aku tenanan saestu
        Am          D          G
 tulung sliramu ojo ninggalke aku

       C             D
 lehku berjuang cen ora gampang
            Bm           Em
 nanging ra bakal tak ungkit
         Am          D          G   D
 pisan sayang aku ora bakal sengit

      C        D
 niat dolanan ora tau
       Bm        Em
 aku tenanan saestu
        Am          D          G
 tulung sliramu ojo ninggalke aku

       C             D
 lehku berjuang cen ora gampang
            Bm           Em
 nanging ra bakal tak ungkit
         Am          D          G
 pisan sayang aku ora bakal sengit
         Am          D          G
 pisan sayang aku ora bakal sengit



Chord Gitar Terkait