Chord Jihan Audy - Raiso Di Jak Kere

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Jihan Audy Raiso Di Jak Kere Chord

[Intro] 
C Am F G

[Verse]
    C          Am
wes entek waktuku kanggo sliramu
    Dm
sak anane sak nduwene
G
tak kekke kowe [tak kekke kowe]

C        -G/B  Am
rusak awakku jor ajur rogoku
  Dm
rino wengi tibo tangi
G
kowe ra ngerti

  Em              Am
nyatane aku kok gampang gampangke
     Dm          G
nyatane aku iki gak ono artine

[Chorus] 
C          Am
 mas aku wong cilik yo mas
F   G        C
 isoku mung koyo ngene
C          Am
 mas aku wong cilik yo mas
F   G        C
 isoku mung koyo ngene

      F          Em
sak tenane aku iseh tresno sliramu 
      Dm     G      C
neng awakmu gawe loro neng ati
      F         Em
sek tenane ati ono tresno mung siji
        Dm     G    C
neng sliramu ra kuat kahanane

[Int] 
C G Am
Dm A F G
C  G  Am  F  C

C            Am
rusak awakku jor ajur rogoku
  Dm
rino wengi tibo tangi
G
kowe ra ngerti

  Em              Am
nyatane aku kok gampang gampangke
     Dm           G
nyatane aku iki gak ono artine

[Chorus] 
C         Am
 mas aku wong cilik yo mas
F   G        C
 isoku mung koyo ngene
C          Am
 mas aku wong cilik yo mas
F   G        C
 isoku mung koyo ngene

      F          Em
sak tenane aku iseh tresno sliramu 
      Dm      G      C
neng awakmu gawe loro neng ati
      F         Em
sek tenane ati ono tresno mung siji
        Dm     G    C
neng sliramu ra kuat kahanane
     Dm     G      C
neng awakmu raiso di jak kere

Lihat Semua Chord Jihan Audy


Chord Jihan Audy Lainnya