Chord John - Tak Culne

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

John Tak Culne Chord

[Intro]
F G Em Am Dm G

[Verse]
 C         F
ora usah mikir mburi
   G         C
timbang loro ati
Dm
kudu kuat ati
         E
nerimo kenyataan iki

 C          F
ora usah di getuni
  G          C
kabeh garise Gusti
Dm
mikir sing sak iki
         E
piye carane oleh ganti

        F          G
tak rewangi nibo tangi
        Em           A
tak empeto mung dadi ati
     Dm                G
soyo jeru nandes neng ati

[Reff]
           F
 aku wes lilo
         G         C
 timbang ngene carane
      Dm           G
 perjuanganku mung mbok
     C
 sepelekne
          Dm
 yen takdire wes kudu pisah
  Em
 aku karo kowe
    F         E            Am  
 iklas nerimo tak lakoni wae

[Musik]
Am F G C
Dm Am F E
      ho oo

        F          G
tak rewangi nibo tangi
        Em           A
tak empeto mung dadi ati
     Dm                G
soyo jeru nandes neng ati

[Reff]
           F
 aku wes lilo
         G         C
 timbang ngene carane
      Dm           G
 perjuanganku mung mbok
     C
 sepelekne
          Dm
 yen takdire wes kudu pisah
  Em
 aku karo kowe
    F         E            Am
 iklas nerimo tak lakoni wae

           F
 aku wes lilo
         G      C
 timbang ngene carane
      Dm           G
 perjuanganku mung mbok
     C
 sepelekne
          Dm
 yen takdire wes kudu pisah
 Em
 aku karo kowe
       F      E            Am
 iklas nerimo tak lakoni wae

Lihat Semua Chord John


Chord John Lainnya