AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

KeKe TV Lali Janji Chord

[Intro] 
F G C
F G C

[Verse]
      F
opo kowe lali
      G
lali karo janji
         C
sehidup semati karo aku

          F
kowe ingkar janji
         G
kowe wis ngapusi
          C
dikiro ra ngerti loro atiku

[Int]
F G C

          F
suwe wis ngelakoni
           G
tapi mung ngelarani
          C
ono sing liyane ning atimu

            F
janji tinggal janji
         G
wis mengkhianati
     C -A
cintaku iki

  Dm
tapi kuwi ndisik
      Am
saiki aku wis move on
    F
kenanganmu wis resik
        G
wis ra ono ning atiku

[Reff]
       Am
 manganku wis enak
 turuku wis nyenyak
       Dm
 ora mikir kowe maneh
      G
 ra bakal mbaleni
 meski kowe wani janji
    C   E
 sumpah mati

       Am
 manganku wis enak
 turuku wis nyenyak
       Dm
 ora mikir kowe maneh
     G
 uripku wis seneng
 cintaku wis mateng
          C        E
 karo penggantimu sing luwih
  Am
 tresno

[Int]
F G C

          F
suwe wis ngelakoni
           G
tapi mung ngelarani
         C
ono sing liyane ning atimu

           F
janji tinggal janji
        G
wis mengkhianati
     C
cintaku iki

[Musik]
F G C Am A
Dm G C

  Dm
tapi kuwi ndisik
      Am
saiki aku wis move on
    F
kenanganmu wis resik
        G
wis ra ono ning atiku

[Reff]
       Am
 manganku wis enak
 turuku wis nyenyak
       Dm
 ora mikir kowe maneh
      G
 ra bakal mbaleni
 meski kowe wani janji
    C   E
 sumpah mati

       Am
 manganku wis enak
 turuku wis nyenyak
       Dm
 ora mikir kowe maneh
     G
 uripku wis seneng
 cintaku wis mateng
          C         E
 karo penggantimu sing luwih

       Am
 manganku wis enak
 turuku wis nyenyak
       Dm
 ora mikir kowe maneh
     G
 uripku wis seneng
 cintaku wis mateng
          C        E
 karo penggantimu sing luwih
  Am
 tresno

Setelah membaca chord dan lirik dari lagunya KeKe TV, kini bernyanyi dan menikmati musik semakin asik.
Chord kunci guitar berjudul KeKe TV - Lali Janji ini telah di sederhana-kan agar sobat mudah untuk memainkan, dan menyanyikannya.

Lirik serta Chord KeKe TV - Lali Janji adalah milik dan hak cipta dari pemiliknya, hanya untuk tujuan edukasi dan pengetahuan semata.

Siapa KeKe TV ?


Lihat semua KeKe TV Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA