Chord LAVORA - Ceritoku Ro Kowe

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

LAVORA Ceritoku Ro Kowe Chord

[Intro]
C F G C
C F G C

[Verse]
C               F
 kabeh wes tak perjuangke
          G           C
yo mung kowe sing tak jagakke
C         F
 upayaku njogo ati
        G            C
dingo kowe sing tak tresnani

     F     G
tapi jebule wes bedo
      Em     Am
nyamanmu ro wong liyo
       Dm      G
sing jaremu mbok anggep konco
     C
nyatane wonge tresno

       F     G
kurang sabar kepiye maneh
      Em    Am
tresnamu leleh luweh
       Dm   A#
aku nompo loro iki
        G
mergo kowe main hati

[Reff]
       F            G
 tresnamu sing wis tok wenehke
      C         G/B     Am
 kuwi mung palsu aku iso mbuktekke
          Dm
 mungkin wis takdire
   G     C
 pisah karo kowe

[Musik]
Am  Em  F G C
Am  Em  F G C

     F     G
tapi jebule wes bedo
      Em    Am
nyamanmu ro wong liyo
       Dm      G
sing jaremu mbok anggep konco
     C
nyatane wonge tresno

       F     G
kurang sabar kepiye maneh
      Em    Am
tresnamu leleh luweh
       Dm   A#
aku nompo loro iki
        G
mergo kowe main hati

[Reff]
       F            G
 tresnamu sing wis tok wenehke
      C         G/B     Am
 kuwi mung palsu aku iso mbuktekke
          Dm
 mungkin wis takdire
   G     C
 pisah karo kowe

   F      G
(sepurane kang mas)
       Em    Am
(tresnoku kanggo kowe)
        Dm
(pancen kabeh salahku)
            G
(mergo kuwi kekuranganku)

   F      G
(sepurane kang mas)
     Em   Am
(aku nglarani ati)
   Dm    G      C
(mugo kowe iso oleh ganti)

[Reff]
       F            G
 tresnaku sing wis tok wenehke
      C         G/B     Am
 kuwi mung palsu aku iso mbuktekke
           Dm
 mungkin wis takdire
   G     C
 pisah karo kowe
 Am    F
  cukup semene
    G     F  C/E D# Dm  C
 crito aku ro kowe

Lihat Semua Chord LAVORA


Chord LAVORA Lainnya