Chord Le'Kunz - Tresno Iki

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Le'Kunz Tresno Iki Chord

[Intro]
C  Em  F  Fm
C  Em  F  Fm

[Verse]
         C
kowe ngerti rak sak tenane
 Am
aku kangen
         Em              G
karo awakmu karo ngguyumu

         C
kowe ngerti rak sak tenane
 Am
aku kangen
          Em              G
karo suworomu karo sliramu

     Am
kowe saiki ning ngendi
        Em
aku rak ngerti paranmu
  F
kowe ninggal aku
      G
tanpo pamit sak karepmu

           Am
koyok wong edan rak katokan
        Em
muter-muter ra karuan
         Dm
nganti seprene nggoleki
F      G    
 aku kelangan

[Reff]
         C
 tresno iki kanggo awakmu
           Em
 nanging kowe ra ngerteni
   F
 kowe ninggal aku
   Fm
 medotke janjimu

         C
 tresno iki kanggo awakmu
           Em
 nanging kowe ra ngerteni
   F
 loro ning dodoku
    Fm
 tembus ning atiku

[Musik]
C  Em  F  G
Am  Em  Dm F G

           Am
koyok wong edan rak katokan
        Em
muter-muter ra karuan
         F
nganti seprene nggoleki
      G    
aku kelangan

[Reff]
         C
 tresno iki kanggo awakmu
           Em
 nanging kowe ra ngerteni
   F
 kowe ninggal aku
   Fm
 medotke janjimu

         C
 tresno iki kanggo awakmu
           Em
 nanging kowe ra ngerteni
   F
 loro ning dodoku
    Fm
 tembus ning atiku

        C
tresno iki kanggo awakmu
          Em
nanging kowe ra ngerteni
 F
opo pancen kowe 
 Fm
pengen nyikso ati

        C
tresno iki kanggo awakmu
          Em
nanging kowe ra ngerteni
  F
kowe sing tak wanti-wanti
  Fm                 G
malah mblenjani janji

[Outro]
C  Em  F  Fm
        
     F      G      Am
 tresno memang asu

Lihat Semua Chord Le'Kunz


Chord Le'Kunz Lainnya