Chord Levy Berlia ft Alfathmz - Wes Dalane

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Levy Berlia ft Alfathmz Wes Dalane Chord

Capo fret 2

[Intro]
F C Dm C
F G Em Am Dm
Fm G C

[Verse]
  C                       F
kelingan naliko ngucap janji
  G                      C
sepele nggawe bungah uripku
   C                    F
janji bakal urip dadi siji
        G                      C
nyatane kabeh iki mung kari janji

[Intro]
F G Em Am Dm  Fm G C

  C                   F
kurangku opo tekan saiki
     G                     C
mbok tulung ngerteni roso iki
   C                       F
pancen tresno ra kudu nduweni
     G                     C
aku iso opo mung kari ndedongo

  Am      Em        F         C
sepurane awakku raiso ngancani
  Am          Em
kabeh iki wes takdire
    F          D           G
aku ro kowe raiso di peksakne

[Chorus]
        F
lungono wes lungo
  G             Em            Am
rasah ngelingke crito sing mburi
       Dm           G
aku ra pengen getun seng wingi
  C
bakal tak baleni
          F        G
wes cukup aku dewe seng ngrasake
Em         Am
kowe ra perlu teko
    Dm                 G
yen akhire mung nambahi
                     C
cidro ati sing tak roso

    C           Fm
tak tompo kabeh penjalukan
Am            G
seng mbok karepi
       F         G            C   G
aku nrimo aku ra bakal dendem ati
    C       Fm        Am       G
sak jerone ati iki ra iso ngapusi
          F        Em
kabeh wes dalane dudu wong tuo
Dm         G           C
nanging agomo sing mutusi

[Int]
F G Em Am Dm G C
F G Em Am Dm Em  F D G

  Am      Em        F         C
sepurane awakku raiso ngancani
  Am          Em
kabeh iki wes takdire
    F          D           G
aku ro kowe raiso di peksakne

[Chorus]
        F
lungono wes lungo
  G             Em            Am
rasah ngelingke crito sing mburi
       Dm           G
aku ra pengen getun seng wingi
  C
bakal tak baleni
          F        G
wes cukup aku dewe seng ngrasake
Em         Am
kowe ra perlu teko
    Dm                 G
yen akhire mung nambahi
                     C
cidro ati sing tak roso

        F
lungono wes lungo
  G             Em            Am
rasah ngelingke crito sing mburi
       Dm           G
aku ra pengen getun seng wingi
  C
bakal tak baleni
          F        G
wes cukup aku dewe seng ngrasake
Em         Am
kowe ra perlu teko
    Dm                 G
yen akhire mung nambahi
                     C
cidro ati sing tak roso

    C           Fm
tak tompo kabeh penjalukan
Am            G
seng mbok karepi
       F         G            C   G
aku nrimo aku ra bakal dendem ati
    C       Fm        Am       G
sak jerone ati iki ra iso ngapusi
          F        Em
kabeh wes dalane dudu wong tuo
Dm         G           C
nanging agomo sing mutusi


Chord AlfathmzLevy Berlia Lainnya