Kunci Gitar Lopas Music - Ninggal Loro Chord




Lopas Music Ninggal Loro Chord

[Intro]
C

[Verse]
    C          G
tak tompo senajan atiku loro
     Am         F      C
sliramu teko nambahi ati nelongso
    C          G
tak trimo wis kok gawe gelo
      Am     F    G    C
cukup semene lelakon crito tresno

    C      F      C
tegane sliramu ngelarani aku
    C      F      G
tegane sliramu ninggalne aku
     C      F        C 
pamitmu dolan nanging malah lungo
     C      F       G     
seprene tanpo kabar tanpo warto

  Am             Em
sopo wonge sing ora nelongso
      F      G      C C-G/B
wis dipercoyo malah gawe gelo
   Am          Em
janji setyo saiki wis dadi crito
         F     G        C
kang pungkasane malah medhot tresno

[Reff]
     C          G
 tak tompo senajan atiku loro
      Am         F      C
 sliramu teko nambahi ati nelongso
     C          G
 tak trimo wis kok gawe gelo
       Am     F    G    C
 cukup semene lelakon crito tresno

[Musik]
Am Em F G C C-G/B
Am Em F G C C-G/B

  Am            Em
sopo wonge sing ora nelongso
      F      G        C C-G/B
wis dipercoyo malah gawe cidro
  Am        Em
loro ati saiki sing tak rasakne
      F     G      C
tekan seprene ra ono tambane

[Reff]
     C          G
 tak tompo senajan atiku loro
      Am         F      C
 sliramu teko nambahi ati nelongso
     C          G
 tak trimo wis kok gawe gelo
       Am     F    G    C
 cukup semene lelakon crito tresno

     C          G
 tak tompo senajan atiku loro
      Am         F      C
 sliramu teko nambahi ati nelongso
     C          G
 tak trimo wis kok gawe gelo
       Am     F    G    C C-G/B
 cukup semene lelakon crito tresno
       Am     F    G    C
 cukup semene lelakon crito tresno



Chord Gitar Terkait