Kunci Gitar Nanda Ahlul W - Rasa Rasaning Ati Chord




Nanda Ahlul W Rasa Rasaning Ati Chord

[Intro] 
F G Em Am
F G C G

[Verse]
C           Em
ati tratapan naliko sandingan
F      G      C
rasaning ati ayem tenan
C         Em
manis eseme sumunar cahyane
F    G      C
agawe roso nentremake

  F      G
nanging soyo suwe
  Em     Am
malah nguciwakne
  F         G       C  G
malah ngalih karo priyo seje

      C
biyen ngakon berjuang
    Em
jaluke tenanan
F       G      C
kabeh panyuwune keturutan

  F      G
nanging soyo suwe
  Em     Am
malah nguciwakne
  F         G       C
malah ngalih karo priyo seje

[Reff]
 C        Em
 roso rasaning ati
        F    G       C
 tansah pingin nyanding slirane
 C           Em
 nanging nyatane bedo
       F  G     C
 malah gawe loro lan gelo

 C        Em
 roso rasaning ati
     F    G        C
 selawase pingin karo slirane
 C          Em
 nanging nyatane bedo
      F   G    C
 gawe atiku tansoyo gelo

         F     G
 mugi Gusti paring ganti
     Em    Am
 paringono kaut ati
      F    G     C
 ngelakoni kanti ikhlas ati

[Musik]
F G Em Am
F G C G

      C
biyen ngakon berjuang
    Em
jaluke tenanan
F      G      C
kabeh panyuwune keturutan

  F      G
nanging soyo suwe
  Em    Am
malah nguciwakne
  F         G       C
malah ngalih karo priyo seje

[Reff]
 C        Em
 roso rasaning ati
        F    G       C
 tansah pingin nyanding slirane
 C          Em
 nanging nyatane bedo
       F  G     C
 malah gawe loro lan gelo

 C       Em
 roso rasaning ati
     F    G       C
 selawase pingin karo slirane
 C          Em
 nanging nyatane bedo
      F  G    C
 gawe atiku tansoyo gelo

         F    G
 mugi Gusti paring ganti
     Em   Am
 paringono kaut ati
      F    G     C
 ngelakoni kanti ikhlas ati

[Outro]
F G C



Chord Gitar Terkait