Chord NEVERCLOSE - Blenjani Janji

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

NEVERCLOSE - Blenjani Janji Chord

[Intro]
F G Em Am
Dm G C
F G Em Am
Dm G C

[Verse]
C
aku sing bingung
  Am
karo omonganmu
Dm
 aku sing linglung
  G
karo tingkah polahmu

C
aku mung krungu
  Am
soko ceritamu
Dm
 nyritakke aku
    G
nyritakke laramu

         Em
aku sing ono ning kene
        Am
ora ngerti kahanane
      Dm       G        C
ngertiku ceritone laramu

[Int]
C F Dm G
Em A Dm G C

[Reff]
       F            G
 dudu aku sing ngapusi
           Em            Am
 nanging kowe sing blenjani
     Dm        G            C
 nalikane sliramu ngucap janji

          F           G
 dudu aku sing gawe loro
              Em          Am
 nanging kowe sing gawe cidro 
        Dm        G         C
 larane atimu jaremu mergo aku

[Musik]
F G Em Am
Dm G C
F G Em Am
Dm G C

         Em
aku sing ono ning kene
        A
ora ngerti kahanane
      Dm       G        C
ngertiku ceritone laramu

[Int]
C F Dm G
Em A Dm G C

[Reff]
       F            G
 dudu aku sing ngapusi
           Em            Am
 nanging kowe sing blenjani
     Dm        G            C C7
 nalikane sliramu ngucap janji

          F           G
 dudu aku sing gawe loro
              Em          Am
 nanging kowe sing gawe cidro 
        Dm        G         C
 larane atimu jaremu mergo aku

       F            G
 dudu aku sing ngapusi
           Em          Am
 nanging kowe sing blenjani
     Dm        G            C C7
 nalikane sliramu ngucap janji

          F           G
 dudu aku sing gawe loro
              Em          Am
 nanging kowe sing gawe cidro 
        Dm        G         C
 larane atimu jaremu mergo aku
        Dm    G               Fm
 larane atimu jaremu mergo aku
      C
 hu uuu

Lihat Semua Chord NEVERCLOSE


Chord NEVERCLOSE Lainnya