Chord Niken Salindry - Tresnomu Dadi Kenangan

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Niken Salindry Tresnomu Dadi Kenangan Chord

Capo fret 3

[Intro]
Am  G  F  C
Dm  Am  Dm G Am

[Verse]
 Am          Em
aku isih durung lali
       F                C
marang sliramu sing tak tresnani
        Dm
senajan papan panggonmu aku ra ngerti
         G                      C
roso tresno iki tak simpen neng ati

[Int]
Dm  G Am

 Am        Em
aku isih kelingan
       F           C
wong loro nali katresnan
         Dm   
senadyan sliramu ilang tanpo aran
         G                  C
tresnomu lan sliramu dadi kenangan

[Int]
Am  G  Dm  C
Am  G  Dm G Am

[Reff]
         Am                  Em
 tembang tresnomu sing tak gugu
        F                 C
 mung biso gawe tangise batinku
       Am                Em
 janji tresnomu marang aku
        F               C
 mung biso ngelarani atiku

    Am                  Em
 saiki aku mung keronto ronto
     F                     C
 kelingan sliramu sing tak tresno
     Am                    Em
 opo sliramu pancen wes ra kroso
     F                      C
 aku neng kene iseh nyimpen roso
   C
 roso tresno

[Int]
Am  Em  Dm G Am

 Am        Em
aku isih kelingan
       F           C
wong loro nali katresnan
         Dm   
senadyan sliramu ilang tanpo aran
         G                  C
tresnomu lan sliramu dadi kenangan

[Musik]
Am  G  Dm  C
Am  G  Dm G Am

[Reff]
         Am                  Em
 tembang tresnomu sing tak gugu
        F                 C
 mung biso gawe tangise batinku
       Am                Em
 janji tresnomu marang aku
        F               C
 mung biso ngelarani atiku

    Am                  Em
 saiki aku mung keronto ronto
     F                     C
 kelingan sliramu sing tak tresno
     Am                    Em
 opo sliramu pancen wes ra kroso
     F                      C
 aku neng kene iseh nyimpen roso
   C
 roso tresno


Chord Niken Salindry Lainnya